23948sdkhjf

Ny hybrid gravemaskine fra Hitachi

Efter mange års test og en målsætning om den perfekte hybridmaskine har Hitachi har netop lanceret ZH210LC-5 hybrid, hvor man kan skifte mellem elektrisk drift og diesel. Her er den nyeste innovative model designet til at arbejde effektivt og driftssikkert - med færre emissioner og mindre brændstof end traditionelle modeller.
ZH210LC-5 hybrid bygger på avancerede teknologier hentet fra hydrauliske, elektriske og batteridrevne gravemaskiner. Resultatet er, at den nye hybrid-gravemaskine er mere økonomisk for ejeren, lettere at køre for maskinføreren og markant bedre for miljøet – bl.a. i kraft af TRIAS HX-systemet, der reducerer brændstofforbrug og CO2-udslip med op til 31 pct..

Forud for lanceringen har Hitachi ZH210LC-5 hybrid gravemaskinen været igennem en streng vintertest i Finland tæt på polarcirklen – med temperaturer helt ned til minus 30 grader - under tilsyn af entreprenør.

Maskinen blev brugt til jordarbejde og læsning af lastbiler i perioden januar-marts 2014 på et vejprojekt i Rovaniemi side om side med almindelige Hitachi Zaxis-3 og -5 gravemaskiner. Her viste svingbevægelserne på den hybride gravemaskine sig at være mere jævne og præcise end på en traditionel gravemaskine. Desuden er støjniveauet i kabinen lavere og brændstofforbruget fremragende.

tøtte

Se Hitachi-video på youtube
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.782