23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Pas på fupfirmaer

Dansk Byggeri advarer medlemmer mod at ryge i kløerne på fupfirmaer, der med fakturalignende opkrævninger tilbyder indmeldelse i et register med henblik på fornyelse af varemærkeregistreringer
Flere medlemmer af Dansk Byggeri har modtaget fakturalignende breve fra firmaer, der tilbyder at forny virksomhedens varemærke(r).

Det seneste eksempel i rækken af fupfirmaer er firmaet DVF Dansk VaremaerkeFornyelse A/S, som tilbyder at forny virksomhedens varemærke(r) for mange tusinde kroner. Brevene ligner til forveksling officielle skrivelser, men fupfirmaerne har ingen forbindelse til Patent- og Varemærkestyrelsen, som er den officielle styrelse, der står for fornyelse af varemærker i Danmark.

Dansk Byggeri advarer medlemsvirksomheder mod uden videre at melde sig ind i registre, man ikke kender. Man bør altid læse uanmodede henvendelser grundigt igennem og forholde sig kritisk til indholdet, det efterspurgte beløbs størrelse, eventuelle betingelser samt forpligtigelser, inden man vælger at underskrive eller indbetale et opkrævet beløb. Er du i tvivl, kan du kontakte Dansk Byggeris juridiske afdeling på telefon 7216 0000.

Patent- og Varemærkestyrelsen opfordrer virksomheder til at være opmærksomme ved henvendelser som disse og har i april måned valgt at politianmelde Dansk Varemærkefornyelse A/S samt et andet firma med lignende ydelser.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079