23948sdkhjf

40 år bag rattet belønnet med sølvmedalje

40 år bag rattet blev belønnet med Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskabets fortjenstmedalje i sølv. Det er maskinfører Folke Iversen, der har udvist denne trofaste indsats gennem sin uafbrudte ansættelse på Thorborgs Maskinstation ved Juelsminde
Lidt tilfældigt startede han på sin 25 års fødselsdag, hvor daværende Svend Thorborg manglede en ekstra mand på sin maskinstation til en akut opgave med en sprængt vandledning. Det førte straks til fastansættelse, og Folke har siden følt sig udfordret af de spændende arbejdsopgaver, som en maskinstation og den tekniske udvikling byder på. Det startede med en Ford 5000 uden førerhus, som successivt er afløst af nye modeller – men fortsat i den blå farve.

Brdr. Thorborg A/S, der drives af brødrene Hans Ole og Bjarne Thorborg, er i dag en kombineret landbrugsmaskinstation og entreprenørforretning med kloakmesterautorisation.

Folke Iversens 40 års jubilæum, som faldt sammen med hans 65 års fødselsdag, blev markeret med et åbent hus-arrangement i det nærliggende As forsamlingshus, hvor de mange kunder, som den trofaste maskinfører har betjent gennem årene, fik lejlighed til at møde op og gratulere jubilaren.

Som en ekstra tilkendegivelse blev Folke Iversen efter indstilling fra brancheforeningen DM&E tildelt Det Kgl. Dansk Landhusholdningsselskab fortjenstmedalje i sølv overrakt af præsidiets repræsentant Thorkild Ljørring Pedersen. Den nyslåede sølvmedalje blev suppleret med et flot diplom overrakt af branchedirektør Bent Juul Jørgensen, DM&E, ligesom den lokale brancheforening Horsensegnens Maskinstationer og Entreprenører også påskønnede Folkes trofaste indsats i maskinstationsbranchen.

Selv om Folke Iversen har tilbragt mange timer bag rattet, er der også blevet tid til den lokale idrætsforening i As med bl.a. fodbold – både som spiller, holdleder og træner.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094