23948sdkhjf

Succes med døgnåbent byggecenter i København

STARKs døgnåbne byggecenter har tilsyneladende ramt et behov. Det er både professionelle og private, der benytter muligheden for at købe byggematerialer og leje værktøj eller maskiner uden for normale åbningstider
For 100 dage siden slog Danmarks første døgnåbne byggecenter, STARK CITY 24/7, dørene op og gjorde det muligt for både private og håndværkere at købe ind til byggeprojektet og værktøjskassen hele døgnet. Og det er en mulighed, kunderne har taget til sig.

- Vi kan konstatere, at vi har ramt et behov, der ikke er blevet dækket af andre i branchen. Vi har omsætning hele døgnet – også i nattetimerne. Og ikke nok med det: Omsætningen og besøgstallene er dobbelt så høje som forventet. Det travleste tidspunkt er i de tidlige morgentimer, hvor andre byggecentre har lukket – både i hverdagene og i weekenden, fortæller Søren P. Olesen, adm. direktør i STARK.

- Byggeriet anno 2014 forløber over alle døgnets 24 timer. Med STARK CITY 24/7 har håndværkeren fået et døgnåbent byggecenter, som giver ham helt nye muligheder for at tilrettelægge sin arbejdsdag langt mere effektivt, siger han.

Kunder fra hele landet

Det er både professionelle og private, der benytter muligheden for at købe byggematerialer og leje værktøj eller maskiner uden for normale åbningstider. Og det er ikke kun de københavnske kunder, der valfarter til STARK CITY 24/7. Faktisk stammer intet mindre end 26 pct. af byggecenterets besøgende fra enten Fyn eller Jylland.

- De jyske og fynske håndværkere har også fundet ud af, at vi er de eneste, der kan tilbyde vores kunder at handle på alle tidspunkter af døgnet, så mere end hver fjerde kunde i STARK CITY 24/7 kommer fra den anden side af Storebælt, fortæller Søren P. Olesen.

Efterårets barske vejrforhold giver ofte ekstra omsætning i landets byggecentre, og i år har ikke været nogen undtagelse. Men hos STARK CITY 24/7 kan den pæne omsætning tilskrives mere end de seneste måneders regn og blæst:

- Det faktum, at vi har døgnåbent og samtidig har masser af både private og erhvervskunder, skaber en markant større stigning i omsætningen, end vi ser i andre byggemarkeder, når vejret byder på blæst og regn i store mængder, konkluderer Søren P. Olesen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078