23948sdkhjf

Sass støtter de små og mellemstore virksomheder

- Det er de små og mellemstore virksomheder, som skal bringe Danmark helt ud af krisen. Derfor må de have nogle bedre betingelser for at drive virksomhed, siger erhvervs- og vækstministeren
- Jeg er ikke bange for at sige det. Vores samfund bygger på de små og mellemstore virksomheder. Derfor skal de have lov til at tjene penge – og derfor skal vi skabe nogle vilkår for SMV’erne, hvor de får mulighed for at tjene dem.

Med disse ord udtrykte Henrik Sass Larsen, S, sin opbakning til SMV’erne ved Folkmødet på Bornholm.

Under stor morskab udtrykte Erhvervs- og Væksministeren Socialdemokraternes dilemma:

- Hvorfor skal vi være bange for at sige sandheden, når vi har lagt os ud med alle vores oprindelige vælgere. Det kunne måske give os anledning til at skifte dem ud med en enkelt vælger eller to fra blå blok, sagde Henrik Sass Larsen til forsamlingens begejstring.

Erhvervs- og Væksministeren lagde ikke skjul på, SMV’ernes kolossale betydning for det danske samfund.

- Det er de små- og mellemstore virksomheder, som er dynamoen i den udvikling, som skal bringe Danmark helt ud af krisen. Derfor må SMV’erne have nogle bedre betingelser for at drive virksomhed.

Den store oprydning på vej

Blandt de mange tiltag som Henrik Sass Larsen nævnte som upopulære blandt socialdemokratiets oprindelige vælgere, er de nye regler for tildeling af dagpenge.

- Det er ikke noget, som øger populariteten. Men det er nødvendigt. Vi har også sænket skatten for erhvervsvirksomheder og arbejdet for at styrke konkurrenceevnen ved at holde lønningerne nede. Det er alt sammen nødvendigt for at få skabt et grundlag for det, som vi også gerne vil, sagde Erhvervs- og Vækstministeren.

Ministeren gjorde opmærksom på, at der stadig er basis for forbedringer:

- En af de ting som jeg ved, giver problemer for SMV’erne, er de mange cirkulærer, forordninger og regler. Derfor er vi helt bevidst gået i gang med at rydde grundigt op i dette. Det skal gøres lettere at drive virksomhed i Danmark, understregede Henrik Sass Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096