23948sdkhjf

Røde håndflader efter succes på Agromek

Scantruck gav håndslag på hele 22 maskiner på Agromek. Så det er svært for sælgerne at få teleskop-armene ned igen
Salgsstaben hos Agromek gik på det nærmeste i infight med Manitou-teleskoplæsserne om at nå højest på Agromek i Herning. Med en lidt slidt vending var det vanskeligt at få armene ned igen, da den store maskinmesse lukkede efter fire hektiske dage. Det synes som om, Scantruck folkene havde fået teleskop-arme.

- Jeg véd ikke rigtigt, hvor vi skal finde pessimismen. Vi har helt konkret solgt 22 maskiner – store som små. Og en blanding af alle mærker, men med hovedvægt på landbrugsmaskiner. Samtidig har vi lange lister med hjem med navne på potentielle kunder, som gerne vil kontaktes for en nærmere maskinsnak, fortæller Scantrucks salgschef, Henrik Kirketerp-Møller.

Den helt nye topmodel i Manitou-hierarkiet blandt landbrugsteleskoplæssere, MLT 960, vakte naturligvis stor interesse blandt specielt gæster fra store landbrug og folk fra foderstofforretninger, som bemærkede den oplagte mulighed i effektiv læsning af lastbiler. MLT 960 løfter helt op til 6000 kg og har en løftehøjde på op til ni meter.

Hos Scantrucks andet store maskinmærke, Komatsu, var det ikke mindst den nye gummihjulslæsser WA320-7, der fik øjenbrynene til at danse på mange gæster fra såvel landbrug som entreprenører.

Mange aftaler

- Og så har vi skrevet rigtig mange maskinstationer op til en demonstration af maskinen i den kommende græssæson. Men allerede her op til årsskiftet fornemmer jeg, at der er lagt an til flere handeler, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Det var første gang, Scantruck var på Agromek med Mustang i stalden. De amerikanske minilæssere er blevet en del af Scantrucks importprogram siden Agromek 2012, og de gav anledning til mangen en god snak i Herning.

- Flere gav udtryk for, at Mustang jo ikke er det billigste mærke blandt minilæssere. Men at der er sandhed i, at man får, hvad man betaler for. Det er så de potentielle kunders udlægning af, at de godt kan se forskel på Mustang og billigere mærker, konstaterer salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Blandt de lidt større læssemaskiner gav Agromek danmarkspremiere til Atlas-familiens nye overhoved, Atlas AR 105e med ikke færre end 143 hestekræfter i motorrummet og tæt på de 10 tons på badevægten.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156