23948sdkhjf

Hansen EL A/S nu også Randers

Hansen El A/S, Fredericia, satser på især renoverings- og ombygningsopgaver med ny afdeling i Randers
Hansen El A/S med hovedsæde i Fredericia opretter nu en afdeling i Randers.

- Vi kommer tættere på både Aarhus og Aalborg, men selve Randers er også en stor by med et spændende opland.

Vi tror på, at det store aktivitetsniveau i Aarhus vil trække mere bosætning til Randers, og på sigt skulle Hansen El A/S Randers gerne vokse til at være mere end en enkeltmands-virksomhed, siger indehaver Ove B. Hansen, som derudover beskæftiger 10 elektrikere på hovedkontoret på Håndværkervej i Fredericia.

Det nye elinstallationsfirma får adresse på Volstrupvej 1 ved Ålum vest for Randers, hvor den 41-årige elektriker og nu afdelingsleder Søren Thune og hans kone og børn ikke bare har god plads til familiens store passion – islænderhestene – men også til såvel lager som værksted i virksomheden Hansen El A/S Randers.

- Vi flyttede til Randers i 2008 og har fundet os rigtig godt tilrette her i området. Jeg er blevet opfordret af flere til at starte egen virksomhed. Nu har der budt sig en spændende mulighed for at lave en lokal afdeling af min gamle arbejdsplads i Fredericia, og det glæder jeg mig rigtig meget til, fortæller Søren Thune.

Det nye elinstallationsfirma på Volstrupvej vil især tilbyde elarbejde inden for renovering, ombygning og tilbygning. Udvidelse af installationerne på såvel auto- som smedeværksteder er også et af afdelingsleder Søren Thunes specialer. I tilfælde af større opgaver kan han trække på virksomhedens bagland og ekspertise i Fredericia.

- Søren er en fantastisk dygtig servicemand, som kunderne altid er glade for og tilfredse med, når han kommer indenfor. Han er god til at finde løsninger, og vi har aldrig oplevet reklamationer i forbindelse med hans arbejde, understreger Ove B. Hansen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094