23948sdkhjf

FEIN bevarer vigtigt cutter-patent

FEIN har stadig patent på specielt antivibreringssystem, som gør FEINcutterne mere vibrationsfri end konkurrenternes, lyder det fra FEIN
Hvis nogen af Mester Tidendes testhåndværkere på forhånd var i tvivl om, hvorvidt FEIN fortsat er med helt fremme, når det gælder multicuttere, så blev tvivlen gjort til skamme, da Mester Tidende for nylig testede 18V FEINcutteren AFSC 18 FEIN akku SuperCut.

- Der er selvfølgelig en grund til, at multicuttere hidtil har heddet FEINcuttere. Og selvom der er rigtig mange gode og kvalificerede bud på en sådan multicutter fra de førende værktøjsproducenter, så er der altså stadig noget flagskib over FEINs modeller, fremhæver testhåndværkerne.

Trods afgivelse af patentrettigheder, som har gjort det muligt for andre producenter at fremstille såkaldte oscillerende værktøj, så har FEINcutteren ifølge salgschef Henrik Bjørn Nielsen fra FEIN Danmark stadig et forspring.

- FEIN fortsætter med at betale for patentrettighederne til det antivibreringssystem der gør FEINcutteren til den bedst afvibrerede multicutter på markedet, siger Henrik Bjørn Nielsen.

- Det er helt åbenbart at FEINcutteren ligger utrolig roligt i hænderne. Det betyder færre gener med følelsesløshed i fingre og håndflade og det giver mulighed for at arbejde helt præcist med maskinen, fastslår testhåndværkerne.

Stor kapacitet

- Multicutteren er et af den slags værktøjer, som man sådan set ikke kan leve uden. Når man først har sådan en i værktøjskassen, så er det vist kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge den til. Det er det mest fleksible stykke værktøj på markedet og med det store tilbehørsprogram fra FEIN er man godt på vej til at kunne klare snart sagt enhver opgave, mener testhåndværkerne, som i øvrigt er imponerede over akku-cutterens kapacitet.

- Det er især hårdt for en akkumaskine at skære og save. Men der er overraskende lang levetid i FEINcutterens 4 Ah batteri, konstaterer testhåndværkerne. Det siger både noget om batteri-kapaciteten og den måde, hvorpå maskinen udnytter energien.

AFSC 18 FEIN akku SuperCut har naturligvis elektronisk hastighedsregulering. Og det betaler sig at sætte sig ind i, hvordan man arbejder effektivt med hastighedsreguleringen i forhold til knive, klinger og slibesål og i forhold til det materiale, man skal arbejde i. Her er der masser af tid at spare og kvalitet at vinde.

MesterTest

Mester Tidende har testet AFSC 18 FEIN akku SuperCut (18V akkumaskine med 4 Ah batteri)

Håndværkerne mener:

• Næsten vibrationsfri

• Arbejder meget præcist

• Lang batteri-levetid

• Stort tilbehørsprogram

Pris: Set hos Carl Ras til 4.123,- kr. inkl. moms

Maskine i transportkuffert inkl. lader, to stk. 2,4 Ah batterier

Der er stadig noget flagskib over FEINcutteren, mener Mester Tidendes testhåndværkere.

Der kan arbejdes helt præcist med FEINcutteren.

Det er hurtigt og nemt at montere en slibesål
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125