23948sdkhjf

Malermester rækker en hjælpende hånd til håndværker-kolleger

Malermester Peter Thylander står klar til at hjælpe både tømrer-, snedker- og murervirksomheder omkring Roskilde Fjord efter Bodils hærgen
"Har Bodil taget dig med storm? Så står Thylander Malerhåndværk på spring, for at give dig og din samarbejdende malerkollega en hjælpende hånd. Vi har kapaciteten og er klar!"

Sådan står der at læse i en netop udsendt invitation fra malermester Peter Thylander til de godt 180 tømrer-, snedker- og murervirksomheder omkring Roskilde Fjord. Tilbuddet er en hjælpende hånd til virksomhederne og deres sædvanlige malerkollega hvis arbejdspres i forbindelse med Bodil, har væltet dem omkuld.

- Jeg må sige, jeg har haft en rigtig positiv uge med rundringning til kollegaerne for at følge op på brevet. For det første har det været interessant at få en faglig snak, dernæst er det dejligt, at så mange virksomheder har taget så godt imod vores initiativ, som tilfældet er. Rigtig mange har oplyst, at de har gemt brevet og vil kontakte os, når opgaverne skal udføres, siger Peter Thylander og fortsætter:

- Da vi hidtil har koncentreret os om at arbejde i hovedstadsområdet, åbner denne noget utraditionelle form for markedsføring vejen for at bryde dette. Vi glæder os derfor snarest til at komme i gang med diverse arbejder omkring Roskilde Fjord.

- Det er bestemt ikke sidste gang, at vi går nye veje for at markedsføre vores virksomhed, fremhæver Peter Thylander.

Malermestre siden 1892

Peter Thylander repræsenterer i dag 4. generation af malermestre, i det familien har drevet malervirksomhed i Danmark siden 1892. Alle har virket blandt de mest indflydelsesrige malermestre, som grundet deres høje niveau har undervist på de tekniske skoler.

- Jeg er selv udlært bygningsmaler i 1991 med udmærkelse, og har desuden gennemført flere dekorations- og restaureringskurser. Det er eksempeltvist kurser i klassiske dekorationsteknikker som marmorering, forgyldning og ådring.

Siden 1991 har jeg virket som malermester, samt undervist på malerskolen i Storkøbenhavn. I 2008 blev jeg udnævnt til ekstern censor på malerskolerne, fortæller Peter Thylander.

Firmaet er optaget på listen over restaureringshåndværkere og rådgivningsfirmaer hos Center for Bygningsbevaring, Raadvad.

Thylander Malehåndværk ApS arbejder både med almindelige malinger, og har igennem årene oparbejdet en bred erfaring i at arbejde med de klassiske og bæredygtige malinger som kalkfarve, limfarver samt linoliemalinger. Disse klassiske malinger er miljørigtige og diffusionsåbne, og medhjælper til at opnå sundere konstruktioner og sundere indeklima.

Firmaet har i dag 14 ansatte, som alle er sikkerhedsgodkendt af Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079