23948sdkhjf

Høygaard afløser Højhus i Midt- og Vestjylland

Efter 25 år i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland går regionskonsulent Karl H0øjhus Jeppesen på pension. Steen Høygaard overtager jobbet og kontakten til de lokale virksomheder, kommuner og erhvervsskoler i Midt- og Vestjylland
I 25 år har regionskonsulent Karl Højhus Jeppesen på mange måder været byggebranchens ansigt ud ad til i Midt- og Vestjylland. Men efter et kvart århundrede i byggeriets tjeneste går Karl Højhus Jeppesen nu på pension, og Steen Høygaard bliver Dansk Byggeris nye regionskonsulent i Midt- og Vestjylland per 1. februar 2014.

- Karl er jo kendt i hele Midt- og Vestjylland, og det er derfor nogle store og flotte sko, jeg skal overtage. Jeg glæder mig til at komme i gang og lære de lokale virksomheder at kende, så jeg kan yde den bedste service overfor dem og ikke mindst få et godt samarbejde med de midt- og vestjyske kommuner. Heldigvis har både Karl og vores regionsbestyrelse gjort et rigtig godt stykke arbejde gennem alle årene, og jeg regner absolut med, at vi fx kan fastholde og hjælpe vores kommuner til fortsat at være blandt landets mest erhvervsvenlige, siger den nye regionskonsulent for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Steen Høygaard.

Han har i en årrække været regionskonsulent for Dansk Byggeri Østjylland.

- Mit arbejde for Dansk Byggeri i Østjylland hænger rigtig godt sammen med, at jeg nu også skal være regionskonsulent i Midt- og Vestjylland. Både fordi der er store byggeprojekter i de to områder, der lapper ind over hinanden, og fordi de to områder jo tilsammen udgør Region Midtjylland. Så det er meget naturligt for mig, at jeg nu skal betjene de lokale virksomheder i både Vest-, Midt- og Østjylland, siger Steen Høygaard.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078