23948sdkhjf

IT-modige håndværksmestre klarer sig bedst

Modige håndværksmestre er ikke bange for afprøver nye IT-værktøjer. Og håndværksmestre der følger med i IT-udviklingen klarer sig bedre end dem, som lader stå til. Mester Tidende har talt med en af de modige håndværksmestre
Håndværkere gider ikke så meget bøvl med IT. Det skal være enkelt og det skal fungere for dem i hverdagen.

Da Jakob Hilbig fra Hilbig Håndværk tog på IT-messe i København sidste år, havde han ikke de store forventninger. Men han fik købt et lille produkt, der gjorde en stor forskel for hans forretning. Noget så simpelt som en timeregistrerings-app fra firmaet Intempus har gjort hverdagen sjovere for både ham selv og de ansatte.

Gratis tilmelding til Byggeriets IT-messe 2014 her, hvis du er medlem af Dansk Byggeri

Gratis tilmelding til Byggeriets IT-messe her, hvis du abonnerer på Mester Tidende

- Efter IT-messen og købet af Intempus’ software sparer jeg to-tre dyrebare timer på administrativt arbejde hver uge. Desuden bruger vi det som dokumentation over for kunderne, og det giver gladere medarbejdere, fordi de nu slipper for sedlerne og papirarbejdet. Vi får faktureret mere præcist og tjener flere penge, siger Jakob Hilbig til Mester Tidende.

Han er ikke i tvivl om, at for en mellemstor virksomhed som Hilbig Håndværk har effektive IT-værktøjer vist sig livsnødvendige.

- Vi skulle skære til benet for at kunne klare skærene under krisen. Det hjalp IT-messen med. Uden den havde vi aldrig fundet frem til Intempus -- og den software har virkelig hjulpet os. Nu bruger jeg tiden på at udvikle forretningen og tjene flere penge, i stedet for at sidde med det sure administrative arbejde hver aften!, understreger Jacob Hilbig.

Her kan du downloade IT-messens app:

Google Play

App Store

Windows Phone

Se programmet for messen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.16