23948sdkhjf

Colas Danmark overtager Skanska Asfalt

Colas Danmark A/S har indgået aftale med Skanska Sverige AB om køb af Skanska Asfalt A/S med virkning fra 2. januar 2014. Colas Danmark A/S er ejet af den franske Colas S.A. Gruppe, der er en international vejbygningsvirksomhed med ca. 63.000 medarbejdere på verdensplan
Colas Danmark A/S har indgået aftale med Skanska Sverige AB om køb af Skanska Asfalt A/S. Købet sker med virkning fra 2. januar 2014 og omfatter Skanska Asfalts aktiviteter i Køge og Horsens samt Skanska Eshacold i Odense.

Skanska Asfalt A/S’ aktiviteter i Aalborg er inden overtagelsen udskilt af Skanska Asfalt A/S og derfor ikke omfattet af købet.

Overtagelsen af Skanska Asfalt A/S er en styrkelse af Colas Danmark A/S’ forretning på Sjælland og i Østjylland. I forbindelse hermed er det yderligere en udvidelse af Colas Danmark A/S forretningsområde med erhvervelsen af det tidligere Eshacold, der udfører emulsionsforseglinger i Danmark og udlandet.

Skanska Asfalt A/S startede sin asfaltproduktion i Danmark i 2000.

I 2012 havde Skanska en omsætning på 260 mDKK og beskæftigede ca. 125 personer fordelt på 4 lokationer med 3 asfaltfabrikker beliggende i Aalborg, Horsens og Køge samt Skanska Eshacold i Odense, der udfører emulsionsforsegling.

Colas Danmark A/S har eksisteret som asfaltvirksomhed i Danmark siden 1930 og har 7 asfalt-fabrikker, 3 grusgrave og en emulsionsfabrik. Desuden har Colas ejerandel i overfladebehandlingsselskabet DOB I/S.

I 2012 havde Colas koncernen i Danmark en omsætning på 688 mDKK og beskæftigede ca. 380 personer.

Colas Danmark A/S er ejet af den franske Colas S.A. Gruppe, der er en international vejbygningsvirksomhed med ca. 63.000 medarbejdere på verdensplan.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094