23948sdkhjf

SKALFLEX kåret som Årets Leverandør

Danske Byggecentre har for 11. gang uddelt prisen Årets Leverandør. I 2014 er det SKALFLEX A/S, der kan smykke sig med titlen som tilfalder en af de ca. 430 leverandører, der er tilknyttet det digitale produktkatalog www.byggebasen.dk
På Danske Byggecentre årsmøde den på Hotel Nyborg Strand blev SKALFLEX A/S hædret med prisen Årets Leverandør.

SKALFLEX er en af de ca. 430 leverandører, der er tilknyttet det digitale produktkatalog www.byggebasen.dk. ByggeBasen indeholder mere end 625.000 varenumre og er igennem de senere år blevet et uundværligt redskab for både leverandører og byggecentre.

- I det forgangne år har SKALFLEX A/S været aktive i forbindelse med at opdatere og ajourføre deres produktoplysninger. Det er meget vigtigt for os byggecentre, at ByggeBasen hele tiden er ajour, da vi benytter data herfra i mange forskellige henseender. Vi videreformidler bl.a. alle lovpligtige produktdokumenter videre til de udførende igennem hjemmesider og smartphone-applikationer, så vores kunder hurtigt og nemt kan fremskaffe disse elektronisk, udtaler formand Poul Erik Grønfeldt, Danske Byggecentre.

SKALFLEX A/S er en af de førende danske producenter af højkvalitetsprodukter til facade-behandlingsprodukter til både nybyggeri og renoveringsopgaver.

- Med prisen "Årets Leverandør" ønsker vi i Danske Byggecentre at påskønne det samarbejde, vi har med leverandørerne, og som kommer til udtryk i ByggeBasen. Det er med denne baggrund, at jeg med stor glæde kan uddele denne pris til SKALFLEX A/S, afrunder formand Poul Erik Grønfeldt, Danske Byggecentre.

Udover titlen og diplomet "Årets Leverandør 2014" modtog SKALFLEX A/S også et grafisk billede med titlen "Sol i Sjælen", udformet af kunstneren Jes Nordby.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096