23948sdkhjf

Y-stol med Wegners signatur

Carl Hansen & Søn markerer Hans J. Wegners 100-årsdag med en særlig hyldest. På årsdagen den 2. april fås alle Y-stole bestilt denne dag med en indgraveret dato og Hans J. Wegners signatur.
Hans J. Wegner står som et fyrtårn i fortællingen om dansk møbeldesign, som han var stærkt medvirkende til at sætte på verdenskortet i 1950’erne. Den 2. april 2014 ville Wegner være fyldt 100 år, og det markerer Carl Hansen & Søn med en særlig hyldest til manden bag designikoner som

Y-stolen, Skalstolen og Wing Chair.

Alle Y-stole bestilt den 2. april vil blive indgraveret med dato og Wegners signatur. Selve indgraveringen sker med laser i træets overflade og gengiver signaturen med en høj detaljegrad, der matcher Wegners krav til veludført håndværk. Indgraveringen placeres diskret på stolens underside.

Knud Erik Hansen, adm. direktør for Carl Hansen & Søn, siger:

- Som verdens største producent af møbler designet af Wegner har vi i år set frem til at fejre mesterens 100-årsdag. Henover året lancerer vi møbler skabt af Wegners hånd, men for at markere selve dagen synes vi, at der skulle ske noget ganske unikt og varigt. Med indgraveringen får alle designentusiaster mulighed for at få et af Wegners mest populære værker signeret. Y-stolen skabte Wegner i 1949, og min far satte den i produktion året efter, og den er i dag den mest solgte af hans stole – og den har tilmed været i uafbrudt produktion hos Carl Hansen & Søn siden da.

Signaturindgraveringen gælder for alle Y-stole bestilt den 2. april i hele verden og er uden ekstra omkostninger.

Ny Webshop

Samme dag lancerer Carl Hansen & Søn en ny webshop for at bringe vores brand endnu tættere på vores kunder. Webshoppen gør det muligt at købe den verdensberømte Y-stol online for alle designentusiaster i Danmark.

I webshoppen er et varieret udbud af Y-stolens utallige kombinationsmuligheder tilgængelige og opdelt i kategorierne Classic og Color. Classic er et udvalg af de mest klassiske træsorter og udførsler, hvor Color omfatter et udvalg af Y-stolens farvevarianter. Webshoppen byder også på andre funktionaliteter omhandlende Y-stolen, eksempelvis en film om stolens tilblivelse, en profil om Wegner og et galleri af inspirationsbilleder.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062