23948sdkhjf

Nye ungdomsuddannelser på Djursland

Tradium starter nye ungdomsuddannelser i Pederstrup: Et EUX-forløb og et almindeligt grundforløb på tømreruddannelsen samt et grundforløb inden for transport og logistik
I løbet af den kommende sommer starter Tradium grundforløb op inden for tømreruddannelsen og grunduddannelsen på transport og logistik i Pederstrup. Dermed får de unge på Djursland mulighed for at tage både det almindelige tømrergrundforløb, EUX-tømrer/International (EUX giver både studenterhue og svendebrev) samt et grundforløb inden for transport og logistik i deres nærmiljø.

– Selv om Djursland ikke er det tættest befolkede område, skal der være uddannelsestilbud til de unge i deres nærmiljø. Derfor starter vi nu et par grundforløb op, som vi kan se, at der er efterspørgsel efter. Der ligger blandt andet en del tømrerfirmaer spredt rundt på hele Djursland, så vi forventer, at der kan findes praktikpladser til de unge efter endt grundforløb på tømreruddannelsen, siger adm. direktør Tage Andersen, Tradium.

Tage Andersen oplyser, at der er gode busforbindelser til Tradium i Pederstrup, og at undervisningen vil blive tilrettelagt bedst muligt i forhold til buskøreplaner.

Skolestart

Med skolestart 28. juli 2014 begynder

• Et 20 uges grundforløb som tømrer

• Et 40 ugers EUX-Tømrer/International grundforløb

Med skolestart 18. august 2014 begynder

• Et 20 ugers grundforløb inden for transport og logistik

Der er informationsdag med rundvisning på de nye ungdomsuddannelser lørdag den 5. april kl. 10.00 - 14.00 på Tradium, AMU Centervej 2, Pederstrup, 8560 Kolind. Elever kan også finde os på www.optagelse.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078