23948sdkhjf

Ovenlysmoduler til flade tage

VELUX har lanceret et komplet program af energieffektive ovenlysmoduler til himmellysløsninger i boliger, institutioner og mindre erhverv med fladt tag. Modulsystemet gør det nemt at arbejde med ovenlysmodulerne til tage med hældning fra 5 grader.
Ovenlysløsningerne fra VELUX har gennem mere end 70 år giver mulighed for dagslys og frisk luft ned gennem taget i huse med skrå tage.

- Vores løsninger er mest kendte i sammenhæng med skrå tage. Ved siden af sortimentet til skrå tage har vi også udviklet en række produkter og løsninger, der gør det interessant for håndværkeren også at udføre dagslysrenoveringer af huse med flade tage. VELUX ovenlysmoduler er det seneste skud på stammen i rækken af nye og innovative produkter til huse med flade tage, siger direktør Jesper Salskov Jensen til Mester Tidende.

Ovenlysmoduler er et standardiseret ovenlysprodukt, der giver mulighed for at åbne større dele af huset eller bygningen med fladt tag til himlen og solen i én og samme løsning. Der er tale om præfabrikerede ovenlysmoduler, som udgør et komplet system til både rytterlys- og lysbåndløsninger, som monteres på en underkonstruktion på det flade tag.

Succes avler succes

Ovenlysmodulerne har i de seneste år været en stor succes på projektmarkedet med store erhvervs- og institutionsbyggerier.

- Siden lanceringen af ovenlysmodulerne har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra privatmarkedet til mindre projekter, og det har ansporet os til at udvikle et nyt koncept med ovenlysmoduler til boliger, mindre erhverv og institutionsbyggerier, forklarer Jesper Salskov Jensen.

De præfabrikerede ovenlysmoduler til bolig- og erhvervsmarkedet er velegnede til både renoveringsopgaver og nybyggeri og tilbydes i to bredder og syv længder.

Ovenlysmodulerne er fremstillet af et avanceret kompositmateriale i et minimalistisk design med ekstra slanke profiler med et stort rudeareal. Hele ovenlysmodulet er således bygget til at modstå ekstreme vejrforhold.

Ovenlysløsningen til de flade tage kan naturligvis suppleres med alt det tilbehør som de traditionelle løsninger til skrå tage byder på - fjernbetjening, afskærmning, ventilation osv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078