23948sdkhjf

Fed app viser vej til effektive IT-værktøjer

Byggeriets IT-Messe har lavet en meget funktionel og informativ app som inspiration og guide forud for dit besøg på Byggeriets IT-messe i Taastrup eller Århus i næste uge
En ny app, udviklet specielt til 2014-udgaven af Byggeriets IT-messe er i luften. Her finder du alt om de 30 udstillere som står klar til at vise håndværksmestrene hvilke muligheder der er for at få effektive IT-værktøjer til at spille sammen med en effektivisering af forretningen.

Målet er skabe bedre bundlinje ved at bruge IT-værktøjer som skaber overblik og øger produktiviteten i den virksomhed. Og det skal vel at mærke være no-nonsens værktøjer som er lette at implementere og lette at bruge.

Alt det og meget mere kan du ser nærmer på enten i Taastrup den 4. februar eller i Århus den 5. februar. Det gælder om at være vaks ved havelågen. IT-messen er en unik mulighed for at få et indblik i de mange muligheder for at lade IT-værktøjer hjælpe dig i dagligdagen. Her er det hele samlet på ét sted - og det sker ikke igen før til næste år! Tør du vente?

Her kan du downloade IT-messens app

Google Play

App Store

Windows Phone
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063