23948sdkhjf

Grontmij styrker vand og energi med stærk lederprofil

Grontmijs forretningsområde Water & Energy er i rivende udvikling, og området sikres nu med endnu en stærk lederprofil. Henrik Martens tiltræder sit nye job som Market Director den 1. marts
Henrik Martens skal styrke den strategiske dialog med Grontmijs største kunder og vigtigste samarbejdspartnere, så de får den fulde værdi af Grontmijs unikke indsigt og kompetencer opbygget gennem mange års projekter i Danmark og globalt. Grontmij er en vigtig strategisk partner for mange store industri- og forsyningsvirksomheder samt myndigheder globalt, og denne tillid skal fastholdes gennem et stærkt ejerskab til kundernes strategi og mål:

- Henrik har meget overbevisende dokumenteret, at han er suverænt dygtig til at sætte sig i kundernes sted, og hans erfaring taler for sig selv, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Mads Møller, director for Water & Energy i Grontmij.

Henrik Martens har en stærk baggrund som analysechef i Københavns Energi fra 2000 gennem hele liberaliseringen, selskabsudskillelsen af de 5 forsyningsarter, videreudviklingen af brancheforeningerne Dansk Energi og DANVA og til frasalget af el-delen til DONG Energy. Hos DONG Energy var han først forretningsudviklingschef og efterfølgende partnerskabschef i "Salg & Distribution", hvilket bl.a. resulterede i et banebrydende partnerskab med Novo Nordisk.

Henrik Martens var fra 2007-2011 bosat i Beijing og leder af Eksportrådets største team, der hjælper energi- og miljøvirksomheder i Kina og har derfra et stærkt netværk blandt ledelsen i de danske virksomheder, ministerier og store danske kommuner.

Senest har han arbejdet for ROCKWOOL med stakeholder management. Henrik er uddannet økonom (bankuddannet og Cand.polit) og har efterfølgende taget efteruddannelse på bl.a. INSEAD og IMD.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078