23948sdkhjf

Midtjyllands bedste murerlærling for 2. år i træk

Steven Pedersen fra Murerfirmaet G. Johansen i Brædstrup vandt regionsmesterskabet for murerlærlinge i Region Midtjylland for 2. år i træk
Han gjorde det igen.

Steven Pedersen fra Brædstrup vandt den 25. oktober 2013 regionsmesterskabet for murerlærlinge i Region Midtjylland. Han er i lære hos Murerfirmaet G. Johansen i Brædstrup og tager sine skoleperioder på Learnmark Horsens.

I konkurrencen skulle de seks deltagende murerlærlinge både vise, at de kan tegne, beregne, skære sten til, få fugerne til at passe og samtidig have muren i lod.

- Jeg er godt tilfreds med mit lod. Men det var en svær opgave, fordi der var så mange skrå skæringer til svanemotivet, og fordi det er svært at få furerne til at flugte, som de skal. Jeg havde meget travlt, men jeg tror, at det var en fordel for mig, at jeg har været med til konkurrencer før, så jeg bedre kunne planlægge min tid, siger den stolte vinder.

Steven Pedersen kommer oprindelig fra Bornholm, men flyttede til Midtjylland for at komme i lære som murer. Han overvejer i øvrigt at starte eget firma i nærmeste fremtid.

Mikkel Stengård Christensen, der er i lære hos Murer- og betonfirmaet Erling Jørgensen A/S i Hornsyld og holdkammerat med Steven Pedersen på Learnmark Horsens, fik også en meget flot placering til regionsmesterskabet. Han var ligeledes med for 2. år i træk.

Til DM i Skills for 2. gang

Steven Pedersen skal til DM i Skills for anden gang. Det bliver i Gigantium i Aalborg den 23.-25. januar 2014, hvor han har ambitioner om at bliver danmarksmester.

- Hver arbejdsdag er træning til DM i Skills. Både når jeg er på arbejde hos min mester, og når jeg er på skoleophold. Inden DM i Skills skal jeg formodentlig på en uges træningslejr sammen med de andre murerlærlinge, der også skal deltage i danmarksmesterskabet. Jeg glæder mig, fordi det er sjovt at være til konkurrence, og fordi jeg får mulighed for at vise, hvad jeg kan, fortæller han.

Stolt mester lægger vægt på kvalitet

Murermester Gert Johansen er stolt over mesterlærlingen, som han giver mange roser med på vejen.

- Steven – og vores øvrige medarbejdere - viser engagement og stor interesse for murerfaget, det betyder meget for virksomheden. I hverdagen er det kunden, der er dommeren, derfor lægger jeg stor vægt på, at mine lærlinge lærer, at arbejdet ikke kun skal være godt nok. Det skal være kvalitet, og det, tror jeg, er noget af det Steven har med sig, når han er i konkurrence, siger Gert Johansen.

Han kommer naturligvis til at mangle Steven Pedersens gode arbejdskraft, når han skal forberede sig til DM i Skills og i konkurrencedagene i januar, men det løser han.

- At være med til DM i Skills er både en stor oplevelse og en god træning, som kun de færreste lærlinge får. Derfor er jeg meget glad for, at Steven får mulighed for at deltage to gange i DM i Skills, fortæller Gert Johansen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062