23948sdkhjf

Helms udvikler egne redskaber

Helms TMT Centret sætter gang i produktion af redskaber under eget navn. I første omgang er det redskaber fra velkendte redskabsproducenter
For løbende at udvikle udnyttelsen af først og fremmest Schäffer læssemaskiner har Helms TMT Centeret besluttet at gå i gang med udvikling og produktion af redskaber under eget navn.

Produktionen vil typisk ske hos redskabsproducenter, som Helms TMT Centret i forvejen samarbejder med, men der kan også være nye leverandører blandt producenter af Helms-redskaber.

- Vi ønsker at udvikle og få produceret redskaber, som kan udvide udnyttelsen af Schäffer og vore traktorer. Det skal være konkurrencedygtige produkter på kvalitet, og vi skal opnå en volumen, som også gør dem konkurrencedygtige på pris, siger Kristian Helms.

- Vi har muligheden for at tage det bedste fra forskellige leverandører og tilpasse det til danske kunderes krav. Vi har stor erfaring med at opstille specifikationer til vore leverandører, så de udvikler modeller eksempelvis af læssemaskiner, som præcist er tilpasset vore kunders krav, der ikke altid er helt på linje med kravene i Mellem- og Sydeuropa, siger han.

- En del af udviklingsarbejdet står vi selv for. Senest har vi bygget en prototype af et nyt redskab og sendt den til vores italienske samarbejdsparter Peruzzo for at få det produceret. Dermed får vi omsat vore kunders ideer og ønsker, og samtidig trækker vi på en erfaren redskabsproducents knowhow.

Et at de første Helms-produkter bliver TMT Sweeper og TMT Flexicut. TMT Sweeper er en dansk produceret kvalitetskost, der har stor fejebredde i forhold til totalbredden. Det sikres bl.a. ved, at oliemotoren bygges ind i akslen. Kosten har flydende ophæng og hydraulisk sving. Den leveres i bredder på 130 cm, 150 cm og 170 cm.

En anden nyskabelse af Helms Flexicut, som er en kantklipper, der kan arbejde ind under eksempelvis hegn.

- For os er det afgørende at skabe kvalitetsredskaber målrettet vore Schäffer læssemaskiner og vore traktorer. Vore kunder ønsker i stigende grad at udnytte deres læssemaskiner som redskabsbærere, og derfor skal vi have redskaber, der er udviklet netop til montering på en læssemaskine, siger Kristian Helms.

Helms TMT Centret har hovedafdeling i Lind ved Herning og afdelinger med salg og service i Aarhus og Ringsted. En række importøraftaler omfatter også Sverige og Norge.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078