23948sdkhjf

Klik dig frem til den perfekte maskinpark

Det er nu blevet endnu lettere for byggepladsens udførende at planlægge byggesager og udregne tilbud. G.S.V. Materieludlejning har netop lanceret en brugervenlig webportal, der med få klik skaber adgang til alle relevante informationer om byggepladsens maskiner og materiel. Samtidig fungerer webportalen både på PC’er, smartphones og tablets
Byggepladsens entreprenører har i stigende grad behov for hurtig adgang til de rette informationer 24 timer i døgnet. Derfor har G.S.V. Materieludlejning lanceret en ny webportal, som samler alle relevante oplysninger om virksomhedens udlejningsmateriel, så de altid er tilgængelige, uanset om man arbejder derhjemme foran PC’en eller står på byggepladsen med sin smartphone eller tablet.

- Digitale og online-løsninger er fremtiden inden for bygge- og anlægsbranchen, hvor tiden altid er knap, og effektivitet er nøgleordet. Man arbejder ikke længere kun fra kl. 7 til kl. 15. Kunden skal hurtigt kunne finde frem til den nødvendige information, når der skal planlægges og udregnes tilbud, og det har vi haft fokus på at sikre hele vejen igennem udviklingen af den nye portal. Alt er nu samlet ét sted, som aldrig holder lukket og konstant er opdateret med den nyeste viden, udtaler administrerende direktør i GSV Dan O. Protin.

En naturlig del af arbejdsdagen

De produktoplysninger, som nu ligger samlet på GSVs nye portal gsv.dk, strækker sig fra de enkelte maskiners dimensioner, tekniske specifikationer og udlejningspriser til deres ydeevne i forskellige brugssituationer. Derudover rummer portalen fotos af al materiel, så kunderne får et meget detaljeret informationsgrundlag at arbejde ud fra.

- Ambitionen er, at portalen skal være kundens foretrukne side, hvor første skridt har været at få alle de hardcore facts lagt ud. Næste skridt er at udbygge portalen, så den også kommer til at rumme links til relevante regler og lovkrav, f.eks. for sikkerhed, leje af maskiner og brug af gravekasser, ligesom den vil samle relevante råd og tips til brugerne. Det kan derfor betale sig at holde øje med siden, forklarer Dan O. Protin og fortsætter:

- Portalen skal fungere som en naturlig del af kundernes hverdag, hvor de vil opleve både store tidsbesparelser, men også en langt lettere måde at arbejde på i det daglige. Portalen er responsiv og designet, så den automatisk skaleres til det udstyr, som kunden står med, hvad enten det drejer sig om en smartphone, en tablet eller PC’en hjemme på kontoret. På den måde er vi aldrig mere end nogle få klik væk fra kunden, afslutter han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078