23948sdkhjf

Dekorative maleteknikker på Tradium

14 malersvende fra Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S har været på kursus hos Tradium Randers Malerskole. Her har de over to uger lært om dekorative maleteknikker og at male illusioner af overflader som sten, træ og metal
- Simba her skal jo have nogle skygger for at det bliver mere levende, siger malersvend Hanne Præst, som er ved at lægge sidste hånd på en flot dekoration med motiver fra Disneys filmsucces "Løvernes Konge".

Sammen med 14 kolleger fra Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S har Hanne Præst over et to-ugers kursus på Tradium lært at male illusioner af overflader i sten, træ, metal, keramik, glas og tekstiler.

- Deltagerne har desuden lært at male illusioner af nedbrudte og forfaldne overflader af rust, ir, råd, svamp, forvitring, krakelering og slitage. Vi har også arbejdet med at tilføre overfladerne en tredimensional virkning samt patinere overfladerne, siger underviser og kursusleder Michael Høeg, Tradium Randers Malerskole.

Også godt for arbejdsmiljøet

Udover at de ansatte hos Malerfirmaet Carsten Sørensens A/S lærer en masse nyt rent fagligt, vægter arbejdsgiveren også en anden ting, som kurset på Tradium giver de ansatte:

- Et kursus som det her styrker sammenholdet. På den måde får vi efterfølgende et bedre arbejdsmiljø i firmaet. Husk på, at vores ansatte sjældent er samlet. Det sker normalt kun ved festlige lejligheder. Til hverdag går de jo på forskellige opgaver, så når de kommer på kursus får de også snakket sammen om alt det, de ikke når til hverdag, siger Line Sjørup Hansen, Malerfirmaet Carsten Sørensens A/S.

Line Sjørup Hansen glæder sig til at få sine topmotiverede kollegaer tilbage i det 135 mand store firma, som nu kan tilbyde sine kunder nye kompetencer og dermed nye muligheder for spændende dekorationer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078