23948sdkhjf

MicroShade A/S: Ny medarbejder

Carsten Schledermann får ansvaret for at skabe et globalt gennembrud for af MicroShades nye danskudviklede solafskærmning
Carsten Schledermann, 47 år, er ansat i en ny stilling som Account Executive for Strategic & Global Accounts i MicroShade A/S, placeret på hovedkontoret i Taastrup. Han får ansvaret for at skabe et globalt gennembrud for af MicroShades nye danskudviklede solafskærmning hos markedets store developere, pensionskasser, fonde og administrationsselskaber.

En del af opgaven er sammen med beslutningstagere at udarbejde investeringscases ved facaderenovering af ejendomme inden for kontorer og erhverv. Det sker med udgangspunkt i den patenterede solafskærmning, der sparer energi ved at skærme for solens uønskede opvarmning i sommerhalvåret og lukke solenergien ind om vinteren - uden at ødelægge udsynet.

Han er uddannet Cand. jur. fra Københavns Universitet og har omfattende erfaring med investeringsrådgivning, administration og salg af erhvervsejendomme. Tidligere har han været ansat i Realkredit Danmark, PWC Management, Keops m.fl.. Senest har han været selvstændig investeringsrådgiver og rådgivet udenlandske ejendomsinvestorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11