23948sdkhjf

Junckers leverer totalløsning til Farum Midtpunkt

Birkehøjterrasserne i Farum Midtpunkt er under forvandling i disse år, hvor en totalrenovering giver beboerne et helt nyt hjem. Bygherren og entreprenøren Enemærke & Petersen A/S valgte at lægge massive parketgulve fra Junckers på de første 24.000 kvm
Derfor var det også vigtigt for entreprenøren Enemærke & Petersen A/S at vælge det helt rigtige gulv til det storstilede renoveringsprojekt, der i de kommende år skal gøre Birkehøjterrasserne i Farum Midtpunkt til et eksklusivt og attraktivt boligbyggeri. Valget af gulv faldt på et massivt 22 mm parketgulv i bøgetræ fra Junckers.

- Vi har gode erfaringer med Junckers og vælger næsten altid gulve derfra til vores projekter. De er dygtige til at rådgive og agere sparringspartner i udvælgelsesprocessen. Og så sætter vi pris på deres høje, danskproducerede kvalitet samt på deres fleksibilitet i projektfasen. De har et godt lager og er altid på forkant med logistikken. For os er det vigtigt ind imellem at kunne flytte delleverancerne frem eller tilbage med en uge – og det er de gode til, siger Michael Jochimsen, der er byggeleder for Enemærke & Petersen A/S på renoveringsprojektet Birkehøjterrasserne i Farum Midtpunkt

Det store renoveringsprojekt skal i de kommende år gøre Birkehøjterrasserne til et eksklusivt og attraktivt boligbyggeri. Valget af gulv faldt på et massivt 22 mm parketgulv i bøgetræ fra Junckers.

Junckers Projektservice er en styrke

En af hemmelighederne bag Junckers' fleksibilitet er virksomhedens Projektservice, der er en gratis ydelse, der løber både før, under og efter et projekt som Birkehøjterrasserne. Projektservice indbefatter en løbende kvalitetskontrol og afrapportering af gulvenes tilstand i hele projektfasen.

- Og det er en stor fordel for os, siger Michael Jochumsen.

Junckers Projektservice er standard i alle B2B-projekter fra 500 kvm og opefter, og er populær i alle typer projekter – fra butiksindretninger og boligbyggerier, til domiciler og sportshaller.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078