23948sdkhjf

Byggeriets IT-messe slår alle rekorder

Dansk Byggeris IT-messe 2014 slår alle rekorder. Med 500 deltagere og 30 udstillere bliver messen der åbner i Taastrup i dag og i Aarhus i morgen den største til dato
Bygeriets IT-messe i år er den største til dato med 30 udstillere. Der er også skruet op for den gode messestemning med hotdogs, popcornmaskine, flere konkurrencer og et hav af gode tilbud.

Dansk Byggeri gennemførte i 2013 en IT-analyse blandt medlemmerne som viste, at kvalitetssikring og kvalitetsdokumentation var blandt de områder, hvor der var størst behov for IT-værktøjer. Derfor kan messen præsenterer hele 4 forskellige IT-værktøjer, som kan understøtte denne proces.

Messen har samtidig samlet 3 forskellige IT-værktøjer til kalkulation, 3 forskellige løsninger til dokumenthåndtering, 3 forskellige løsninger til administration, 2 løsninger til elektronisk fakturering, løsninger til at understøtte karakterbøger på Internettet, uddannelse i forhold til IT-implementering, samt ikke mindre end 7 forskellige løsninger til at håndtere hele produktionen fra planlægning, udformning og formidling af arbejdssedler, tidsregistrering, materiale- og materielregistrering,

IT-messen 2014 er uden sammenligning den bedste mulighed for at se og sammenligne IT-værktøjer til små- ogmellemstore virksomheder i praksis.

tøtte

Se program og udstillerliste her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078