23948sdkhjf

KHR Arkitekter A/S styrker ledelsen

KHR Arkitekter A/S har ansat Lars Kragh som administrerende direktør. KHR Arkitekter vil fremover have fokus på deres kernekompetencer inden for konkurrencearbejder, udførelse af arkitektarbejder og designopgaver samt bygherrerådgivning og byggestyring inden for den offentlige og private sektor i Skandinavien
Lars Kragh er tiltrådt som administrerende direktør per 1. februar 2014. Lars Kragh har de seneste 3 år drevet egen rådgivende ingeniørvirksomhed og har siden starten af 2013 samtidig været bestyrelsesformand for KHR Arkitekter. I denne periode er KHR Arkitekter og Lars Kragh blevet enige om at arbejde tættere sammen, med formålet at styrke den samlede kompetence og tilbyde markedet en bredere vifte af design- og rådgivningsydelser. KHR Arkitekter vil fremover have fokus på deres kernekompetencer inden for konkurrencearbejder, udførelse af arkitektarbejder og designopgaver samt bygherrerådgivning og byggestyring inden for den offentlige og private sektor i Skandinavien.

Lars Kragh, som har løst flere bygherrerådgivningsopgaver i Lars Kragh Consult overfører disse opgaver til KHR Arkitekter. Lars Kragh vil i KHR Arkitekter, ud over at lede virksomheden, løse udvalgte opgaver inden for udvikling, bygherrerådgivning og strategisk rådgivning samt varetage udvalgte ingeniørdiscipliner.

Lars Kragh har arbejdet som koncerndirektør i Carl Bro A/S (nu Grontmij) frem til 2004, som administrerende direktør i Leif Hansen Engineering A/S (nu Orbicon) frem til 2010 og siden da i eget firma. Lars Kragh besidder derudover bestyrelsesposter inden for rådgiversektoren og inden for ejendomsbranchen.

KHR Arkitekter har i forbindelse med Lars Kraghs tiltrædelse udvidet bestyrelsen til at omfatte KHR's 5 partnere og samtidigt er tidligere direktør i Realkredit Danmark Jens-Erik Corvinius tiltrådt som bestyrelsesformand.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109