23948sdkhjf

Murerfirma begejstret for IT-værktøj

Et besøg på IT-messen sidste år gav murerfirma blod på tanden i forhold til at implementere et effektivt tidsregistreringssystem. Du kan også finde et effeklivt og lønsomt IT-værktøj på årets IT-messe
I murerfirmaet Johannes Andersen sidder Camilla Grenaa og ordner det administrative arbejde for sin mand. Og det går meget mere effektivt for sig end for blot et års tid siden.

Camilla og Johannes havde ikke planlagt at tage på Byggeriets IT-messe sidste år, men endte med at komme af sted ved et tilfælde. Og det har de ikke fortrudt.

- Vi blev positivt overraskede over alle de muligheder, vi blev præsenteret for, og var rigtig glade for at se en masse løsninger, som henvender sig til en lille virksomhed som os. Vi var på udkig efter timeregistrering, som kunne gøre os mere papirløse. Det fandt vi, og det har virkelig betydet meget for os tidsmæssigt. Det har frigivet ressourcer, som vi kan bruge på at lave mere håndværk, og det er jo det, Johannes er bedst til, forklarer Camilla Grenaa.

Du kan også lade dig overraske på årets IT-messe den 4. februar i Taastrup og den 5. februar i Aarhus. Her er der en unik mulighed for samlet at se de bedste IT-værktøjer på markedet til små- og mellemstore virksomheder

tøtte

Se programmet for messen her

Her kan du downloade IT-messens app:

Google Play

App Store

Windows Phone
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094