23948sdkhjf

Håndværkernetværk bliver landsdækkende

De fleste på Fyn har længe kendt til håndværkernetværket Mand&bil. Her kan høj og lav få hjælp til praktiske og håndværksmæssige opgaver. Nu bliver Mand&bil landsdækkende
Men det er ikke netværkets største succes. Den rigtige succes er at Mand&bil har formået at samle ufaglærte og faglærte enkeltmandsiværksættere i et stærkt netværk. Her mødes uerfarne og erfarne selvstændige og ved samarbejde gør de det nemmere og billigere at starte og drive deres virksomheder.

- Som det er i dag så overlever langt de fleste enkeltmandshåndværkere eller handymænd ikke de første svære år og det er stærkt problematisk. Både samfundet og de enkelte iværksættere har selvfølgelig brug for at de fleste lander på benene og det kan samarbejdet i netværket sikre. Netværket kan kort sagt gøre iværksætteri til en reel mulighed for denne gruppe, siger stifter og daglig leder af Mand&bil Mikael K. Truelsen.

Netværk bliver landsdækkende

Efter at have opbygget og udviklet netværket på Fyn er Mand&bil på vej til at blive landsdækkende. Der er i dag 18 netværksmedlemmer udenfor Fyn men der er brug for flere.

- Vi har lokale kunder der efterspørger netværksmedlemmer i andre dele af Danmark og erhvervskunder der efterspørger et landsdækkende netværk af montører. Det vil vi meget gerne give dem og samtidigt sprede en god Fynsk succeshistorie, siger Mikael K. Truelsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078