23948sdkhjf

Struktør-faglærer kåret som Årets Medarbejder

Lars Mikkelsen, der er faglærer hos Byggetek/Mercantec i Viborg, blev ved VIBORGegnens Erhvervsråds store AWARD SHOW hædret for sin evne til at nytænke og udvikle struktøruddannelsen, både lokalt og på landsplan
Den relativt nye struktøruddannelse har i de seneste år oplevet stadig større søgning. En udvikling, som Lars Mikkelsen, faglærer hos Byggetek/Mercantec i Viborg, har en stor aktie i, takket være sin evne til at nytænke og udvikle uddannelsen både lokalt og på landsplan. Derfor blev han ved VIBORGegnens Erhvervsråds store AWARD SHOW kåret som Årets Medarbejder 2014, foran en række andre gode kandidater fra virksomheder og institutioner i Viborg.

- Ud over sit vigtige bidrag til at udvikle struktøruddannelsen er Lars Mikkelsen kendt for sit store engagement og sin store viden samt for at opretholde et konstant højt kvalitetsniveau i undervisningen. Vigtige egenskaber, som kommer både kolleger, elever og i sidste ende også virksomhederne til gavn, siger erhvervsdirektør Henrik Hansen fra VIBORGegnens Erhvervsråd.

Mere fokus på struktøruddannelsen

- Valget af mig som Årets Medarbejder ser jeg som en meget stor ære, men næsten også lidt uvirkelig. Det er et skulderklap, som jeg er rigtig, rigtig stolt af, og som vil give mig yderligere motivation i mit daglige arbejde, siger Lars Mikkelsen.

- Hvis hædersprisen måske oven i købet kan være med til at forstærke fokus på struktør-uddannelsen, vil det være en vigtig tillægsgevinst. I forhold til gamle, traditionelle fag som murer og tømrer er struktørfaget endnu ungt. Men det er et spændende fag, der i høj grad er brug for til løsning af nutidens bygge- og anlægsopgaver. Derfor fortjener struktøruddannelsen at blive endnu mere kendt, så den kan tiltrække endnu flere unge, siger Lars Mikkelsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187