23948sdkhjf

Davidsens Tømmerhandel klæder kommuner på

Det er den lokale tømmerhandel, Davidsens Tømmerhandel A/S, der de næste fire år skal levere arbejdsbeklædning til Haderslev og tre øvrige jyske kommuner
Haderslev Kommune har på vegne af 4 jyske kommuner under Jysk Fællesindkøb udbudt grov arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj. Vinderen af udbuddet blev Davidsens Tømmerhandel A/S, der de næste 4 år skal levere arbejdstøj til Haderslev, Viborg, Skive og Mariagerfjord Kommuner.

- Vi har i forvejen et godt samarbejde med mange virksomheder på beklædning, og vi vil også gerne stå stærkt lokalt, så derfor er vi også i den grad gået ind i opgaven og er utrolig glade for, at vi nu skal klæde Haderslev og tre andre kommuner på, siger trælastdirektør Uwe Petersen.

Davidsens Tømmerhandel A/S kommer til at arbejde sammen med en række leverandører om opgaven, herunder også den lokale virksomhed F. Engel.

Som et led i vurderingen af de indkomne tilbud har tøjet været prøvet på. Medarbejdere fra de fire kommuners tekniske afdelinger har således prøvet tøjet på og givet det point alt efter kvalitet.

- Det var en lidt anderledes opgave, end dem vi ellers er vant til. Men det var rart at blive inddraget, da vi jo skal gå i arbejdstøjet hver dag og fx også går op i, om projektet indeholder megen nylon eller mest bomuld, da det sidstnævnte klart er at foretrække, når det er varmt uden for, siger vejformand Ejnar Gregersen fra Haderslev Kommune.

Aftalen med Davidsens Tømmerhandel A/S træder i kraft den 1. april 2014.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078