23948sdkhjf

Vikarservice til kloakmestre og entreprenører

I samarbejde med VikarService tilbyder Danske Maskinstationer og Entreprenører vikarer på fordelagtige vilkår til foreningens medlemmer
På DM&E’s årsmøde i januar blev det offentliggjort at VikarService og Danske Maskinstationer og Entreprenører har indgået en samarbejdsaftale, hvor foreningens medlemmer tilbydes højt kvalificerede vikarer til afløsning i de travle sæsoner.

VikarService er det tidligere Landbrugets VikarService, og med den baggrund, har de mange medarbejdere med landbrugsuddannelse tilknyttet og er klar til at tilbyde kompetente vikarer til opgaver for maskinstationer, entreprenører, arbejdsmænd til kloakopgaver, anlægsgartnere og skoventreprenører.

VikarServices afdelinger dækker hele Danmark og de har alle eksisteret i over 30 år, hvor de faste vikarer i gennemsnit har været ansat i over 6 år.

- Aftalen mellem de 2 parter er en tovejs aftale, som gør det muligt for DM&E’s medlemsvirksomheder at indleje personale på timebasis, til fordelagtige priser, mens VikarService har mulighed for at tilbyde foreningens medlemmer, at de kan skaffe arbejde i lavsæsonen. Det unikke ved aftalen er, at den både skaffer arbejdskraft i travle perioder, men også at det skaffer arbejde til virksomhedernes ansatte i lavsæsonen, siger branchedirektør Bent Juul Jørgensen.

- Aftalen med DM&E passer perfekt til VikarService, mener direktør Peter Graugaard, VikarService Midt-Vest og Michael Joensen VikarService Sjælland.

- Vikarservice har altid leveret stabile og kompetente vikarer til landbruget både maskinførere og håndmænd og de sidste 10 år har de også hjulpet entreprenører, kloakmestre mv. så VikarService glæder sig meget til at servicere DM&E’s medlemmer, siger han.

VikarService vil stå for kontakten til medlemsvirksomhederne og sikre at alle virksomhederne får de relevante informationer. Det er ligeledes Vikarservice der står for det administrative arbejde med ansættelse af vikarer og tegning af de nødvendige forsikringer.

Målet med aftalen er effektivitet og en optimal udnyttelse af fælles ressourcer og dermed skabe sund økonomi.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094