23948sdkhjf

STARK får ny adm. direktør

Søren P. Olesen er pr. 1.4. ansat som ny adm. direktør for byggemarkedskæden STARK
- Det er mig en meget stor glæde, at kunne meddele, at Søren P. Olesen er den nye direktør for STARK. Med Søren P. Olesen har vi fundet den perfekte mand til jobbet. En stærk profil, som har arbejdet med hele spektret fra salg til logistik, produktion og systemer. Han har en bred international erfaring og kender branchen fra såvel leverandørsiden som handelssiden. Oveni det får vi en mand med de personlige egenskaber, der gør, at han evner at få folk med sig, siger koncernchef Ole Mikael Jensen, DT Group, STARKs ejer.

Solid karriere

Søren P. Olesen har en solid karriere bag sig. Han er uddannet cand. oecon. fra Aalborg Universitet og har senest været adm. direktør i Flügger. Tidligere har han beklædt poster i Velux såvel i Danmark som i udlandet.

- Det Søren P. Olesen kan, passer perfekt til det, der er opgaven i STARK fremover. Her skal han arbejde med at udvikle konceptet, optimere processer på tværs af forretningerne og forøge salgsindsatsen. Alt det har han dokumenteret i sine tidligere job, at han kan, siger Ole Mikael Jensen og fortsætter:

- Samtidig har Søren P. Olesen en række personlige kvaliteter, der gør, at han er den rigtige mand til teamet. Han er god til at arbejde i et forandringsmiljø, han kan sikre at tingene sker og han søger konstante forbedringer, siger Ole Mikael Jensen.

Søren P. Olesen siger:

" Det vil være min målsætning at styrke og øge STARKs position som markedsleder i Danmark og bidrage til den samlede udvikling af DT Group, som jeg altid har haft stor respekt for. Jeg kender DT Group særdeles godt fra min tid i byggematerialebranchen. Jeg glæder mig til at skulle være en del af en meget professionelt ledet virksomhed med dygtige og kvalificerede medarbejdere."

Et scoop for hele DT Group

- En vigtig del af DT Group og dermed STARKs strategi er at bringe holdet sammen på tværs af funktioner og lande. Vi er i gang med at udnytte det massive potentiale, som vores størrelse og samlede viden giver. Som team har vi den kapacitet, den kompetence og den størrelse, der gør, at vi kan sætte standarderne for morgendagens branche til fordel for kunderne, siger Ole Mikael Jensen.

Og Søren P. Olesen er dermed et scoop ikke blot for STARK, men for hele DT Group.

- Søren P. Olesen kan med sine erfaringer med at optimere kædedrift, med at arbejde på tværs af landegrænser og med sin dybe forståelse for værdikæden og sit omfattende branchekendskab, bidrage til udviklingen af hele DT Group. Med Søren P. Olesen og den nytiltrådte direktør for vores norske kæde Neumann Bygg, Geir Thomas Fossum, der har en baggrund fra dagligvarehandelen, står DT Group nu med en ledelsesgruppe, med fantastiske komplementære kompetencer, siger Ole Mikael Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109