23948sdkhjf

Facadedøre med elektronisk dørlås direkte fra fabrikken

Den digitale lås til facadedøre er nu gjort nemmere for håndværkeren. KPK Døre & Vinduer tilbyder nemlig et komplet, færdigmonteret og installeret låsesystem i døren direkte fra fabrikken. Håndværkeren skal blot montere selve døren - alt det elektroniske er taget hånd om på forhånd
KPK Døre & Vinduer introducerer nu "SMART aflåsning" – en komplet, elektronisk låseløsning til facadedøre. Løsningen består af en digital lås med display og nøglebrikker samt en specialudviklet 3-punktsstanglås med hagekolver. Systemet kommer fra Yale Doorman, som er et sikkert alternativ til den traditionelle, mekaniske sikring med nøgle. Den elektroniske lås kan åbnes med en nøglebrik eller ved at indtaste en personlig kode og kan styres via en smartphone.

SMART aflåsning fra KPK Døre & Vinduer fås nu færdigmonteret i døren og brugsklar direkte fra fabrikken. Håndværkeren skal ikke sætte sig ind i det elektroniske system – han skal blot montere døren, og så kører det automatisk:

- Vi har gjort det let for håndværkeren at kunne tilbyde sine kunder de nyeste, smarteste og sikreste dørløsninger uden at skulle sørge for det elektroniske også. KPK monterer og koder låsen, før den overhovedet forlader fabrikken, forklarer salgs- og marketingchef Piet Hyldahl fra KPK Døre & Vinduer.

Fordi SMART aflåsning er elektronisk, kan en bortkommen nøglebrik hurtigt gøres inaktiv eller slettes. Systemet gør det også muligt at give en person, fx en håndværker adgang til huset eksempelvis via en midlertidig kode eller ved at låse døren op via en app på telefonen.

Yale Doorman-låsen er produceret i et robust design og i et materiale, som kan tåle vind og vejr. Der er lys i displayet, så låsen også kan betjenes i mørke. Skal der laves ændringer, fx hvis en nøglebrik er blevet væk, er der en dansk voice-guide, som hjælper med at kode nøglebrikken ud. Låsen kan desuden integreres med et alarmsystem.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094