23948sdkhjf

Hårdføre smartphones overholder militære standarder

Er du træt af smadrede smartphones, så skal du måske overbeje RugGears nye Android-baserede smartphones som kan tåle et fald fra to meters højde og ned på et betongulv. De overholder skrappe militære standarder og er selvfølgelig helt vand- og støvtætte
Alle kender en iPhone eller en Samsung, HTC eller Sony smartphone. Meget få kender RugGears smartphones, selvom de i det daglige kan være mere praktiske end de sarte telefoner fra mobilgiganterne.

RugGear er verdens mest rå og hårdføre. Ikke kun smartphones, der kan tåle at blive lidt snavsede og overlever et kort dyk i en vandpyt, håndvasken eller toiletkummen. Sådan nogle modeller har flere andre også.

Næh, RugGears nye Android-baserede RG960, RG970 og RG220 er beregnet til at blive brugt. Bogstaveligt talt. Udendørs og indendørs og i omgivelser, hvor de kommer ud for lidt af hvert.

De kan således tåle at falde ud af lommen hos en rytter på hest eller cykel. Men de er samtidig pålidelige og solide hjælpere for folk i hårde arbejdsomgivelser – på byggepladser, i industrien, transportsektoren, landbruget, håndværk og fiskeri.

Her har de fleste nemlig oplevet mere end én gang, at deres dyrt indkøbte smartphone er gået i stykker. På grund af fald, vand, snavs, støv osv.

RugGears nye RG960, RG970 og RG220 er ligeglade. De er IP68 godkendte, vandtætte og støvtætte, og de tåler sagtens en fald fra to meters højde og ned på et hårdt cementgulv. Og de overholder samtidig de skrappe militære MIL-STD-810G standarder, så RugGear telefoner kunne optræde i f.eks. det danske militær eller hos politiet.

Tre størrelser skærme

RugGear har tre Android-baserede smartphones, hvor skærmenes størrelser er de vigtigste forskelle.

Skærmene er af den særligt lysstærke type med gorilla-glas, der sikrer, at de kan aflæses tydeligt under selv svære lysforhold, f.eks. i direkte sol. Alle tre er samtidig udstyret med Dual-SIM, så man kan have to telefonnumre på samme smartphone – f.eks. et til arbejde og et til privat.

Endeligt rummer de tre RugGear smartphones sensorer, så de bl.a. kan vise temperatur, barometer, højdemåler, kompas, skridt tæller, GPS lokation og fugtighed.

RugGear RG960 har en skærm på 4,3 tommer, Cortex A9 processor og 8 megapixel kamera med zoom og video optagelser i høj opløsning. Batteriet er på 3.000 mAh, så det kan holde i mange timer uden opladning. Telefonen vejer 260 gram.

RugGear RG970 modellen har en stor 5,3" tommers skærm og en hurtigere MediaTek processor. Kameraet er det samme, og batteriet har en kapacitet på 2.900 mAh. RG970 kan desuden fås med Near Field Communication (NFC) ud over Bluetooth. Vægten er 245 gram.

RugGear RG220 Swift kommer med en 3,2 tommers skærm. Den henvender sig især til de brugere, der vil have deres telefon liggende i mindre lommer i f.eks. arbejdstøj. RugGear RG220 har desuden en dedikeret Push-to-Talk knap, der giver mulighed for walkie-talkie samtaler i lukkede netværk.

Kan blive modetrend

Flere af de store smartphone fabrikanter satser på, at de har modeller, der er vand- og støvtætte. Dermed følger de op på den globale motions-trend, som udleves på løbe- og cykelture i terrænet.

Direktør Frank Sørensen fra den danske RugGear importør Animal Tech ApS vil ikke udelukke, at rå smartphones kan blive en modetrend. Både hos privatpersoner og hos professionelle brugere:

- Det skal være sejt at have en smartphone, og den skal ikke ligne alle andre. Trenden vil blive drevet af motionsbølgen og folk, der bruger en større og større del af deres fritid udendørs med fysisk krævende hobbies. Præcist som bilbranchens populære SUV’er, forklarer Frank Sørensen.

RugGears smartphones er de mest rå på markedet og derfor det oplagte valg for både håndværkere og andre folk med hårde udendørs jobs – og for privatfolk, der vil signalere deres livsstil.

Priser:

RugGear RG960 med 4,3" skærm ca. 2.950 kr.

RugGearRG970 med 5,3" skærm ca. 4.220 kr.

RugGear RG220 med 3,2" skærm ca. 3.095 kroner.

Alle priser er inklusive moms.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094