23948sdkhjf

Sanistål byder indenfor i ny håndværkerbutik i København

Med åbning af en centralt beliggende butik i København vil det blive lettere for mange håndværkere at hente det de lige mangler. Det fejrer Sanistål ved at åbne dørene for kunder og andre interesserede til et veltilrettelagt åbent hus-arrangement
Saniståls ny håndværkerbutik er placeret lige i hjertet af Nørrebro, nemlig på Nordre Fasanvej 218. Butikken tilbyder alt nødvendigt håndværkergrej som for eksempel el-værktøj, befæstelse og personlige værnemidler og er desuden specialiseret i VVS-udstyr.

Åbningen af den nye butik skydes i gang med et stort åbent hus-arrangement onsdag den 26. februar 2014 i lokalerne på Nordre Fasanvej 218. Dagen begynder med morgenmad fra klokken 7.00 - 10.00, men skulle man dukke op senere på dagen, er der ingen grund til at gå sulten hjem. Klokken 10.00 ruller der nemlig en pølsevogn op foran forretningen, som er klar til at svinge hotdogs over disken, indtil arrangementet slutter kl. 16.00.

Stærke åbningstilbud dagen igennem

Dagen igennem har kunderne mulighed for at tage den nye butik i øjesyn og benytte sig af mange stærke åbningstilbud. Herudover afholdes en konkurrence, hvor de heldige vindere kan forlade butikken med en iPod, en iPad eller en iPhone i posen.

Sanistål, der har hovedsæde i Aalborg, har 1.600 medarbejdere fordelt rundt omkring i Danmark. Det er ikke en ukendt udfordring for virksomheden at åbne en butik. Håndværkerbutikken på Nørrebro er butik nummer 16 på Sjælland og nummer 45 på landsplan.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08