23948sdkhjf

Stadsarkitekt skyder grøn byggeri-messe i gang

Stephen D. Willacy, stadsarkitekt i Aarhus, åbner den 25. BYGGERI’14 i Fredericia. Med arkitekturen som omdrejningspunkt vil åbningstalen omhandle samspillet mellem bebyggelse, byrum og veje i overensstemmelse med landskabets bevarelse. Udfordringer, som mange bygherrer har, når byggeriet foregår med fokus på klima, energi og miljø
Tusindvis af håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre professionelle fagfolk fra byggeriet vil besøge BYGGERI’14 i løbet af de fire dage, messen er åben. Den officielle åbningstale bliver afholdt af Stephen D. Willacy, der som stadsarkitekt i Aarhus har det overordnede arkitektoniske ansvar for byens bygninger.

- Det er med stor glæde, at vi modtaget Stephen D. Willacys tilsagn om at holde åbningstalen på BYGGERI’14. Han har nogle stærke meninger om arkitektur og fremtidens arkitekter, som vi glæder os til at høre mere om. Stephen D. Willacy er samtidig meget optaget af bæredygtig udvikling, som netop er i tråd med messens overordnede tema, siger Palle Thomsen, adm. direktør hos Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI’14.

Englænderen Stephen D. Willacy kom til Danmark for 30 år siden og har arbejdet for arkitektfirmaerne Kjær og Richter og Schmidt Hammer Lassen Architects. Han blev stadsarkitekt i Aarhus i 2012 og har desuden væres tilknyttet Arkitektskolen samt forfattet adskillige artikler om arkitektur.

Byggeriets fagfolk samles

MESSE C i Fredericia vil være propfyldt med 300 førende producenter og leverandører, der står klar til at dele ud af deres ekspertviden til de mange tusinde håndværkere, ingeniører, arkitekter og andre fagfolk, som besøger BYGGERI’14.

- Jeg glæder mig meget til at åbne BYGGERI’14. Det er et fyrtårn i den danske byggebranche, hvor alle byggeriets parter samles og deler ud af deres viden og erfaringer. Samtidig mener jeg, at messen rammer plet med sit grønne fokus. Det er byggebranchens innovative løsninger og bæredygtige byggevarer, som kan være med til at sætte skub i byggeriet, siger Stephen D. Willacy.

Som led i messens grønne tema og for at fremhæve de mest innovative klima- og energiløsninger uddeles Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris for tredje gang til tre danske virksomheder, der har gjort en særlig indsats på de tre områder. Priserne bliver overrakt af H.K.H Kronprins Frederik torsdag den 27. februar kl. 15.00 på BYGGERI'14.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078