23948sdkhjf

Fokus på sikkerhed i byggebranchen

Kom og hør toneangivende internationale eksperter i arbejdsmiljø vil fortælle om deres erfaringer fra blandt andet opførelsen af den olympiske by i London, Istanbul Metro og den planlagte tunnel mellem Danmark og Tyskland
Den globale konference, Safety in Construction, stiller skarpt på sikkerhed i forbindelse med store byggeprojekter. Konferencen der afholdes i København d. 29.-30. april 2014 i Øksnehallen, byder brancheaktører fra hele verden indenfor til udveksling af erfaringer og synspunkter om effektiv risiko-og ulykkesforebyggelse i forbindelse med byggeprojekter

Arrangementet præsenterer et af de mest vellykkede store byggerier nogensinde, nemlig det olympiske byggeri i London (2012), der blev gennemført uden en eneste alvorlig arbejdsulykke.

Konferencen har flere af branchens bedste talere på programmet, og vil sætte fokus på hvordan arbejdsmiljøet kan sættes i centrum for ethvert projekt fra start til slut. Ny forskning i ulykker præsenteres, og der er desuden fokus på en lang række store planlagte, påbegyndte og afsluttede byggeprojekter.

Toneangivende internationale eksperter i arbejdsmiljø vil fortælle om deres erfaringer fra blandt andet opførelsen af den olympiske by i London, Istanbul Metro og den planlagte tunnel mellem Danmark og Tyskland. Blandt talerne er Lawrence Waterman fra Olympic Delivery Authority, Hans Horst-Konkolewsky fra International Social Security Association (ISSA), Adrian Suarez fra European Agency for Safety and Health at Work (EU-OSHA), Firat Sükür fra IVME Management Consultancy og Laurent Vogel fra European Trade Union Institute (ETUI).

Konferencens hovedformål er at præsentere strategier og værktøjer til forebyggelse af ulykker gennem inddragelse af ledelsen og arbejderne. Der vil tillige være diskussioner vedrørende social dumping, og om hvordan man kan anvende internationale sikkerhedsstandarder på storstilede projekter.

tøtte

Læs mere om konferencen her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078