23948sdkhjf

Effektiv isolering af mellemrum i skurvogns-byen

Materieludlejningsvirksomheden CP har netop overtaget et dansk koncept, EnergiCab, der effektivt isolerer mellemrummene mellem skurvogns- modulerne
I de kolde vintermåneder kan det være en god idé at isolere skurbyen på byggepladsen yderligere. Med det rette koncept opnår virksomheden både en økonomisk gevinst, mindre belastning af klimaet og øget komfort til medarbejderne.

Det danskudviklede koncept EnergiCab, som materieludlejningsvirksomheden CP netop har overtaget, giver mulighed for at isolere mellemrum, når modulerne står tæt sammen eller i flere etager på byggepladsen.

- Vi er både glade og stolte over, at CP nu er indehaver af konceptet EnergiCab. Det er en unik og innovativ isoleringsløsning, der passer perfekt til CPs grønne bæredygtige profil, siger konsulent i CP, Henrik Jørgensen og tilføjer, at der er adskillige fordele ved at isolere på byggepladsen.

- Man kan minimere energiforbruget markant, hvis man isolerer ordentligt. Så for en energibevidst virksomhed er det helt oplagt enten at efterisolere modulerne – eller endnu bedre tænke det ind fra start i byggepladsindretningen, så vi fra CP leverer modulerne med EnergiCab, siger Henrik Jørgensen.

Ved at isolere alle mellemrum mellem modulerne, bliver yderarealet mindre, og varmen får færre steder at slippe ud. På den måde kan man spare omkring en tredjedel af energiforbruget, samtidig med at man reducerer udledningen af CO2 væsentligt. Det viser beregninger baseret på målinger i henholdsvis moduler, der er EnergiCab isoleret og traditionelle modul opstillinger på byggepladsen.

Isolering giver bedre komfort

Ud over at man ved at isolere med EnergiCab minimerer det samlede energiforbrug på pladsen, er isolering også med til at sikre bedre komfort for medarbejderne, fortæller Henrik Jørgensen fra CP.

- Når man isolerer, laver man groft sagt ydervægge om til indervægge. Dermed holder modulerne bedre på varmen, så der bliver mindre fodkoldt indenfor. Man får et forbedret indeklima i de kolde måneder, hvilket har stor betydning for medarbejderne, siger han.

Henrik Jørgensen ser EnergiCab isolering som en optimal løsning i de virksomheder, der vil høste gevinster på flere områder.

- CPs moduler er naturligvis fra start isoleret, så de lever op til alle lovkrav. Men vil man som virksomhed øge komforten og spare penge ved at energioptimere modulerne, anbefaler vi varmt, at man anvender EnergiCab isolering, siger Henrik Jørgensen.

Fokus på miljøet

Tidligere på året blev CP som den første materieludlejningsvirksomhed DRA certificeret og har i den forbindelse også udviklet energirigtige moduler inddelt i miljøklassificeringer, som giver kunderne mulighed for at reducere energiforbruget på byggepladsen.

Med overtagelsen af EnergiCap styrker virksomheden nu yderligere sin grønne profil.

- I CP har vi vedvarende fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Vi ser det som et generelt samfundsansvar at tænke sig om i forhold til, hvordan vi påvirker miljøet. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde EnergiCap til vores kunder og på den måde medvirke til at minimere energiforbruget, siger adm. direktør i CP, Julie Bruun.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08