23948sdkhjf

Plastmo giver håndværkere fede fiduser

Håndværkere fra hele landet strømmer til et nyt uddannelsescenter hos Plastmo i Ringsted. På få timer får de ny viden, der gør, at de sparer tid og leverer bedre løsninger, når de fremover skal montere tagrender og tage fra Plastmo
Plastmo, der er ekspert i vandhåndtering omkring bygninger, har netop etableret et uddannelsescenter med tilhørende værksted på hovedkontoret i Ringsted. Formålet er at uddanne firmaets certificerede håndværkspartnere og opdatere deres viden om Plastmos tagrender, termo- og trapeztage. En certificeret Plastmo Partner er anbefalet af lokale trælaster og er garanti for en håndværker med et godt omdømme.

Desuden tilbyder Plastmo uddannelsen til håndværkere, der ønsker at få viden og fiduser om, hvordan man kan montere firmaets produkter på enkel og effektiv vis, så de sparer tid og penge. Uddannelsestilbuddet gælder også håndværkerlærlinge på danske erhvervsskoler.

500 på skolebænken i 2014

Plastmo gik i luften med det nye undervisningsprogram i foråret, og i midten af juni har 190 håndværkere og erhvervsskoleelever allerede deltaget. Målet er at undervise 500 udførende i 2014.

- Vi ønsker at udbrede kendskabet til produkter og løsninger fra Plastmo til vores certificerede partnere, som allerede monterer vores løsninger for deres kunder. Vores partnere skal populært sagt have alle vores "fede fiduser". Vi hjælper dem med at blive endnu bedre til at vælge og montere vores produkter.

Vi underviser i vores online-værktøjer til beregning af materialer og mængder, og vi giver praktiske monterings-tips, som gør, at de sparer tid, siger administrerende direktør André Thomsen, Plastmo A/S.

Tre timers forløb

Et undervisningsforløb tager tre timer og er uden udgift for deltagerne. Der er plads til 20 pr. hold. I den første time er der undervisning i Tagrender og Tagløsninger.

Herefter er der rundvisning i virksomhedens produktion og værksted for specialformstykker. Det bliver efterfulgt af en workshop i Plastmo Værkstedet, hvor deltagerne selv skal montere tagrender og termotage. Der sluttes af med frokost.

- Vores uddannelsesprogram er blevet utroligt godt modtaget i branchen. Det er tydeligt, at håndværkerne gerne vil effektivisere deres arbejdsdag og få mere ud af arbejdstiden. Samtidig kommer vi tættere på vores partnere og kunder og får værdifulde input til, hvor vi kan blive bedre, siger André Thomsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078