23948sdkhjf

Stueren nedriver med 3-dobbelt certifikat

Nedrivningsfirmaet Preben Hockerup A/S i Haslev er med helt fremme, når det gælder kvalitet og miljø i en branche med et blakket ry. Tre certificeringer dokumenterer, at firmaet er stuerent
Kun to eller tre virksomheder i landet har efter sigende den samme samlede pakke på tre certificeringer inden for kvalitet og miljø som nedrivningsfirmaet Preben Hockerup A/S i Haslev. De tre certificeringer er ISO 9001 og ISO 14001 samt OHSAS 18001, er alle udbredt i byggebranchen, men kun sjældent blandt nedrivningsvirksomheder.

Hos Preben Hockerup A/S i Haslev, der har over 40 års erfaring med nedrivning er det nu hverdagskost at leve op til de mange skrappe, selvpåførte krav, som skal opfyldes for at kunne bevare certificeringerne.

- Miljømæssigt har branchen ikke det bedste rygte. Med certificeringerne er vi dokumenteret stuerene, derfor har vi arbejdet målrettet på at få hele tre, siger Henrik Hockerup Keller, der er daglig leder i det landsdækkende nedrivningsfirma Preben Hockerup A/S.

Virksomheden har mere end 40 års erfaring og arbejder med forretningsområderne nedrivning og miljøsanering, hvor både kunder og medarbejdere nu er sikret, at der arbejdes efter de skrappeste krav med både kvalitetsstyring (ISO 9001) samt miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (OHSAS 18001).

Helt ned i detaljer arbejder virksomheden med at sikre både medarbejdere og miljøet. Og det er noget, kunderne får gavn af. Som ledelsesværktøj er ISO 9001 nemlig en grundig følgesvend overalt i virksomheden, hvor alle indkøb, arbejdsgange og projekter er blevet endevendt.

- Vi har afdækket en række af vores rutiner, som økonomisk ikke har været hensigtsmæssige. Og vigtigst af alt har vi haft redskaberne og villigheden til at ændre dem, så vi nu i langt større grad undgår fejl, spildtid og uigennemtænkte løsninger. Det sparer både os og kunden for udgifter, forklarer Henrik Hockerup Keller.

Effektivitet frem for dumping

- Vi kan ikke tilbyde dumpingpriser på vores opgaver, det er et helt andet segment end vores kunder, der vælger den slags løsninger. Vi arbejder meget med seriøse rådgivere, industrikunder, store bygherrer og kommuner. De har ligesom os fokus på miljøet – og vi er absolut konkurrencedygtige.

Vores tre certificeringer har medført en total optimering af alle arbejdsprocesser og udnyttelsen af vores maskinpark. Det øger vores effektivitet og giver et bedre overblik, når vi udfører projekter, så det godt kan betale sig at vælge kvalitetsløsninger. Det bliver kunderne ofte overraskede over, slutter Henrik Hockerup Keller.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.409