23948sdkhjf

Aftale skuffer entreprenør: Lukker afdeling og må afskedige medarbejdere

Afstikker til Nordsjælland slutter med fyringer og lukning af en afdeling for Madsen & Kastberg

Manglen på det aftalte antal opgaver får nu byggefirmaet Madsen & Kastberg med hovedkontor i Rødovre til at lukke sin afdeling i Kvistgård i Nordsjælland.

Det sker mindre end to år efter, at afdelingen blev etableret som følge af en rammeaftale med en større boligforening i området.

- Vi troede virkelig på samarbejdet og investerede betydeligt i både tid og ressourcer for at imødekomme de behov, der blev skitseret fra start, udtaler Brian Kastberg, adm. direktør i Madsen & Kastberg, i en pressemeddelelse.

- Men trods flere forsøg og konstruktive dialoger har vi ikke modtaget det aftalte antal opgaver, hvilket har gjort det umuligt at opretholde en rentabel drift af afdelingen, uddyber direktøren.

Foruden hovedkontoret i Rødovre har Madsen & Kastberg også en afdeling i Ringe på Fyn.

Præsenterede rammeaftale

Firmaet, der både arbejder med vvs, sprinkler, tømrer og mureropgaver, investerede i en fuld serviceafdeling med både tømrere, VVS´ere, serviceledere og koordinatorer. Men rammeaftalen affødte ikke de omsætningstal, som var estimeret i udbuddet, lyder det nu om lukningen.

Madsen & Kastberg sætter ikke navn på boligforeningen. Tidligt i 2023 var selskabet dog et af flere firmaer, der fortalte om rammeaftaler med Boliggården i Helsingør, der råder over mere end 6.000 lejemål.

Som en konsekvens af rammeaftalens omfang udvidede firmaet forretningen med et fjernkontor og lager tæt på boligforeningen, fortalte Anders Remtoft, serviceleder hos Madsen & Kastberg, i den forbindelse.

Ingen risiko for den samlede drift

Lukningen i Kvistgård får dog ikke nogen ”væsentlig indvirkning på Madsen & Kastbergs forventninger til årets resultat,” understreger firmaet nu med tilføjelsen, at ”denne beslutning udgør på ingen måde en risiko for forretningens samlede drift.”

Medarbejderne er omplaceret i det omfang, det har været muligt, men lukningen medfører afskedigelse af et uoplyst antal tømrere og vvs’ere.

Madsen & Kastberg Gruppen A/S havde i 2023 et overskud på 4,9 mio. kr. og en bruttofortjeneste på 106,0 mio. kr. og en egenkapital på 19,9 mio. kr. 

Da 2023-regnskabet blev udfærdiget lød forventningen til 2024 på et plus i niveauet 12-17 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109