23948sdkhjf

Kæmpe overbud: Byggemarked opkøber gammel brandstation

Det lokale byggemarked 10-4 i Ringkøbing afgav det med længder største bud på en gammel brandstation som led i en langsigtet plan

En gammel brandstation befængt med fugtskader og skimmelsvamp er netop blevet solgt til over det dobbelte af mindsteprisen. 1,3 mio. kr. blev der lagt for den tidligere beredskabsstation. Køberen er stationens nabo, det lokale byggemarked 10-4. 

Erhvervsmæglerne Nordicals havde ellers sat en mindstepris på 600.000 kr. grundet problemer med skimmelsvamp og fugt, der sidste år tvang Brand & Redning MidtVest til at forlade lokationen. Den pris valgte 10-4 dog at se bort fra grundet konkurrence fra andre potentielle købere. Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern var der 7-8 konkurrenter, hvoraf de højeste bud landede omkring 1 mio. kr.

Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller direktør i 10-4 Jens Lykke Kjeldsen, at han ikke tøvede med at slå til, da bygningen blev sat til salg. Også selvom han faktisk ikke skal bruge lokationen til noget endnu:

- Det er noget, du køber, når det er til salg - ikke, når du skal bruge det, siger han til lokalmediet, og tilføjer, at købet er foretaget for at kunne udvide på længere sigt:

- Vi er nødt til at tænke lidt ud i fremtiden. På den korte bane vil vi sætte det i stand og prøve at leje det ud, udtaler han yderligere til Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Matriklen for den gamle brandstation måler næsten 3000 kvadratmeter, hvoraf 778 er under tag fordelt på en hovedbygning og en mindre lagerbygning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093