23948sdkhjf

Skærmbriller til den digitale arbejdsdag

Artiklen er betalt af Dansk ErhvervsOptik

I en tid, hvor mange af os tilbringer størstedelen af arbejdsdagen foran en computerskærm, er det vigtigere end nogensinde at beskytte vores øjne og krop.

Skærmbriller, også kendt som computerbriller, er en ideel løsning for dem, der ønsker at reducere øjenbelastning og forbedre deres arbejdskomfort.

Hos Dansk ErhvervsOptik tilbyder vi skærmbriller, der er specielt designet til at imødekomme de krav, som moderne skærmarbejde stiller.

Hvad er skærmbriller?

Skærmbriller er særligt designet til personer, der arbejder foran skærme i længere perioder. Disse briller adskiller sig fra almindelige briller ved, at de er tilpasset den arbejdsafstand, du har til din computerskærm.

Uanset om din skærm er placeret 60 cm eller 80 cm fra dig, vil styrken i dine skærmbriller være justeret specifikt til denne afstand, hvilket hjælper med at mindske belastningen af dine øjne.

Mange oplever symptomer som træthed i øjnene, hovedpine og endda nakke- og rygsmerter som følge af dårlige arbejdsstillinger. Dette kan ofte være forårsaget af, at man løfter hovedet unaturligt for at se skarpt på skærmen gennem almindelige briller. Skærmbriller hjælper med at skabe en naturlig arbejdsstilling, så du kan fokusere på dit arbejde uden ubehag.

Fordelene ved skærmbriller

Der er mange fordele ved at bruge skærmbriller i dit daglige arbejde. Først og fremmest reducerer de øjenbelastning og træthed. Hvis du arbejder mange timer foran en skærm, kan dine øjne blive overanstrengte, hvilket fører til sløret syn og hovedpine. Skærmbriller hjælper med at skåne dine øjne og giver dig klarere og mere afslappet syn.

En anden stor fordel er forbedret ergonomi. Når dine briller er tilpasset din arbejdsafstand, undgår du at skulle ændre din kropsholdning for at se tydeligt. Dette betyder, at du kan sidde mere komfortabelt og undgå smerter i nakke, skuldre og ryg, som ofte opstår ved dårlige arbejdsstillinger.

Skærmbriller med styrke og glidende overgang

Hvis du har brug for synskorrektion, tilbyder vi skærmbriller med den nødvendige styrke, så du kan se klart og behageligt, selv når du arbejder foran en skærm. For dem, der har brug for at kunne fokusere på flere afstande, tilbyder vi skærmbriller med styrke og glidende overgang ←.

Disse briller gør det muligt at se både computerskærmen, dit tastatur og omgivelserne uden at skulle skifte briller eller ændre din arbejdsstilling. Dette er særligt nyttigt for dem, der arbejder i åbne kontormiljøer eller har skiftende arbejdsopgaver.

Hos Dansk ErhvervsOptik forstår vi, at stil og komfort er vigtigt. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af skærmbriller, der passer til enhver smag og ethvert behov.

Vores skærmbriller kommer i forskellige stel, farver og designs, så du kan finde et par, der ikke blot forbedrer dit syn, men også passer til din personlige stil.

Uanset om du arbejder hjemmefra eller i et kontor, har vi den rette løsning for dig. Vores skærmbriller er designet til at være lette og behagelige at have på i lange perioder, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om dit syn.

Sådan køber du skærmbriller via Dansk ErhvervsOptik

Processen for at købe skærmbriller gennem Dansk ErhvervsOptik er enkel. Først indgår din virksomhed en firmaaftale med os, hvilket giver adgang til vores 450 optikere over hele Danmark. Medarbejderen modtager derefter en rekvisition fra virksomheden, som medbringes til optikeren.

Herefter foretages en synsprøve, hvor optikeren vurderer, om der er behov for skærmbriller. Hvis det er tilfældet, bestilles brillen, og virksomheden dækker udgiften.

Det betyder, at du som medarbejder ikke skal bekymre dig om omkostningerne – din arbejdsgiver har pligt til at betale for mindst én standard skærmbrille, hvis du har behov for det.

Hvem har brug for skærmbriller?

Det er ikke kun personer med synsproblemer, der kan have gavn af skærmbriller. Alle, der bruger en væsentlig del af deres arbejdsdag foran en computerskærm, kan drage fordel af at beskytte deres øjne. Især personer over 40-45 år kan opleve, at deres evne til at fokusere på nært hold svækkes, hvilket gør skærmbriller nødvendige for at kunne arbejde komfortabelt og effektivt.

Hvis du allerede bruger almindelige briller, kan du opleve, at disse ikke er tilstrækkelige til skærmarbejde. Måske har du bemærket, at du løfter hagen eller sidder foroverbøjet mod skærmen for at se tydeligt. Dette kan resultere i ubehagelige arbejdsstillinger og føre til smerter i nakke og ryg. Her kan skærmbriller gøre en stor forskel.

Lovgivning

Hvis du arbejder en stor del af din dag foran en computerskærm, har du ifølge lovgivningen ret til at få dækket udgifterne til skærmbriller af din arbejdsgiver. Dette inkluderer også en gratis synsundersøgelse.

Hos Dansk ErhvervsOptik hjælper vi både medarbejdere og virksomheder med at sikre, at alle regler og retningslinjer overholdes, så du kan få den bedste løsning til dit behov.

Professionel vejledning hos Dansk ErhvervsOptik

Hos Dansk ErhvervsOptik tilbyder vi professionel vejledning og synsprøver for at sikre, at du får den rigtige løsning. Vores erfarne optikere står klar til at hjælpe dig med at vælge de rette skærmbriller, der passer til dine specifikke behov og dit arbejdsmiljø.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et sundt og komfortabelt arbejdsmiljø foran skærmen!

Kontakt Dansk ErhvervsOptik
St.Kongensgade 110E 2. sal 
1264 København K
Mail: deo@danskerhvervsoptik.dk
Tel: 88 44 06 00

Send til en kollega

0.047