23948sdkhjf

Gå vinteren i møde med varme og stilfulde hænder

Vejret er skiftet, og temperaturen er faldet. Snart må vi igen finde vinterjakken frem og forberede os på at gå efteråret og koldere måneder i møde.

Trænger din efterårsgarderobe til at blive piftet lidt op, men tør du ikke helt kaste dig ud i farverig jakke, så læs med her. I denne artikel får du nogle tips til, hvordan du let og med enkelte styles kan tage skridtet og inkludere farver i din efterårsgarderobe

I alle regnbuens farver 
For nogen kan det være et stort og usikkert skridt at iføre sig farver. Er du en af dem, som drømmer om at pifte dit outfit op med nogle skønne farver, men ender alligevel altid med det neutrale og sikre valg. Du er ikke alene. Mange af os vælger ofte den klassiske sorte eller grå uldfrakke til vinter, da vi er bange for, at vi fortryder det farverige valg. Men det behøver ikke være tilfældet. 

Denne sæson kan du pifte dit outfit op ved at investere i et par farverige handsker. Det danske brand, Randers Handsker er førende indenfor herre- og damehandsker, og de er særlig kendte for deres kvalitet og flotte designs. Randers Handsker producerer et hav af forskellige modeller og i alle regnbuens farver. Ved at investere i et par farverige handsker fra Randers Handsker kan du nemt pifte dit outfit op og samtidig holde dine hænder varme gennem vintermånederne. Tilføj et par handsker i en smuk bordeaux til en grå uldfrakke, og du har et klassisk og stilsikkert outfit.

Du kan shoppe Randers Handsker online hos Freja Skind, eksempelvis kan du finde deres populære kørehandsker, som er fremstillet i det blødeste lammeskind. Denne model findes i mange smukke farver. Hvad enten du foretrækker en sart pastel rosa eller vil kaste dig ud i en knaldrød, finder du et bredt udvalg online. 

Tør du ikke helt tage skridtet, kan du i stedet kaste dig ud i en sort handske med farvede fingre. Her får du en enkel og klassisk handske, men samtidig tilføjer du en smule farve gennem det farvede skind på indersiden af fingrene. Med andre ord kan du med denne handske tilføje nogle unikke detaljer til dit outfit. 

Køb alverdens skindvarer i bedste kvalitet hos Freja Skind, som er en velrenommeret familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1986.

 

 

 

Send til en kollega

0.031