23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Sikringskoordinator – Basis

I alt DKK 17.010 ekskl. moms
Stand
Ny
Referencenr.
SIO15200
Periode(r)
5. maj 2025 9. maj 2025
17. november 2025 21. november 2025
Dette kursus er til dig, der arbejder i sikringsbranchen, er kunde i sikringsbranchen eller på anden måde arbejder med emner inden for indbrudssikring. Uddannelsen giver dig overblik og sætter dig i stand til at forstå, beskrive og kombinere de rigtige løsninger til sikring og overvågning.

Med CER-direktivet fra EU skal de, som betegnes som kritiske enheder, passe ordentligt på sig selv: De skal være modstandsdygtige.  Det samme gælder for de leverandører, som indgår i denne modstandsdygtighed: Hvis du er elektrikeren, som servicerer og reparerer pumperne, så skal du også være modstandsdygtig nok til at kunne dét, når krisen rammer. 

Uddannelsen har den europæiske CFPA-godkendelse, og er derfor et godt kort at have på hånden, hvis du har kontakt til sikringsfolk i resten af Europa.

På uddannelsen lægges der stor vægt på, at du kan tage direkte hjem i din virksomhed og komme i gang med at arbejde med indbrudssikring. Du bliver klædt på til at sikre, at virksomhedens sikring lever op til standarderne.
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Fredericia, DBI Hvidovre, DBI
Danmark

Send til en kollega

0.048