23948sdkhjf

Regnskabsprogram sørger også for vigtige kunde-anmeldelser

Det er mindre end to år siden, Jesper V. Jensen og René Hansen grundlagde virksomheden Varmepumpemesteren i Roskilde, der installerer, servicerer og markedsfører varme- og klimaanlæg samt varmepumpeanlæg. Men på trods af den korte levetid er virksomheden i dag inspirerende for flere i branchen.

I forhold til kundetilfredsheden har Varmepumpemesteren nemlig formået at høste mange, flotte anmeldelser på Anmeld Håndværker portalen, hvor håndværkernes kunder kan vurdere håndværkerens arbejde. Baseret på gennemsnittet af 54 anmeldelser er Varmepumpemesteren således anmeldt til 4.8 smileyer ud af 5. Med afsæt i de gode anmeldelser er Varmepumpemesteren derfor nomineret til Årets Håndværker 2019.

- Jeg er meget stolt over nomineringen, der er et velfortjent skulderklap til vores virksomhed. Det viser samtidig, at man med det rette servicegen, faglige kompetencer og gode resultater kan komme langt på få år. Samtidig er det fantastisk, at så mange kunder er tilfredse med det, vi laver – og at deres tilfredshed dokumenteres online. Anmeld Håndværker er således med til at blåstemple vores virksomhed, fortæller Jesper V. Jensen.

Flere anmeldelser gennem regnskabssystem
Der findes efterhånden en del anmeldelsesportaler på nettet, hvor kunder og brugere kan anmelde udført arbejde og service. Kundeanmeldelser er dog ikke altid lette at indhente hos kunderne på grund af travlhed. Men hos Varmpepumpemesteren bliver kunderne mindet om muligheden for at anmelde arbejdet, når de modtager deres faktura via regnskabsprogrammet e-conomic.

- Som nystartet virksomhed er Anmeld Håndværker et rigtig brugbart værktøj, da vores kvalifikationer og kundeservice bliver fremhævet af kunderne selv, som styrker vores troværdighed. Og via koblingen til e-conomic, der reminder kunderne om at anmelde vores arbejde, sker anmeldelserne automatisk, fremhæver Jesper V. Jensen.

Ekstra win
Visma e-conomic er glade for, at Jesper V. Jensen og andre kunder ser fordele i, at deres system kan bidrage til at synliggøre muligheden for at anmelde håndværkerne online.

- Flere af vores kunder værdsætter koblingen mellem e-conomic og Anmeld Håndværker, idet håndværkernes kunder oftere får anmeldt deres arbejde. Vores fokus er at gøre bogføring og regnskab lettere for små og mellemstore, men i dette tilfælde er der en ekstra win i vores løsning til kunderne, idet de via muligheden for at integrere e-conomic med Anmeld Håndværker kan indhente flere kundereferencer uden selv at skulle bede om dem, fortæller Mads Rebsdorf, adm. direktør i Visma e-conomic.

Jesper V. Jensen kan også nikke genkende til den store hjælp, som e-conomic er i hans hverdag.
- e-conomic giver stor luft til, at jeg kan fokusere på vores kerneforretning. Den høje grad af automatisering og lette administration gør det nemt at drive virksomhed og holde fokus andre steder end på fakturering og regnskab, fortæller Jesper V. Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094