23948sdkhjf

JFP afskriver to-cifret millionbeløb på dårlig sag

JFP a/s har levet op til egne forventninger til regnskabet for 2018. Resultatet bliver på 2,2 mio. efter skat og det er tilfredsstillende efter at have afskrevet et to-cifret millionbeløb på sag, lyder det fra adm. direktør i JFP, Jesper Friis Poulsen.

- Jeg er glad for, at vores forventning om et mindre overskud er realiseret. Nu er vi ude af fortidens spøgelser og har afskrevet et to-cifret millionbeløb på det sidste af de to projekter, der forårsagede vores underskud i 2017. Det eneste i virksomhedens 46-årige historie. Vi har nu fuld kraft på alle forretningsområder, og 2019 ser meget lovende ud.

Vi har 75 pct. af ordrebeholdningen i hus og 10 pct. yderligere, der afventer snarlig kontrakt. Samtidig har vi oprustet på risikostyring og indført målstyret ledelse, som sikrer, at vi alle arbejder efter samme mål og agerer efter beskrevne processer. Det er yderst tilfredsstillende, siger Jesper Friis Poulsen.

Stor forventning til 2019
- Vi har vundet mange sager det seneste halve år, herunder Skovly Vænge Friplejehjem og Betty III. Det er resultatet af hårdt arbejde, ydmyghed, en stor loyalitet hos vores kunder og en enestående indsats fra vores medarbejderes side. Jeg er stolt over at være JFP’er. I 2019 forventer vi en omsætning på 925 mio. og et overskud efter skat på 23 mio., siger Jesper Friis Poulsen.

Analytiker supplerer ledelsen
For yderligere at styrke beslutningsgrundlaget har JFP ansat en analytiker, der løbende leverer data til ledelsen. Det gør, at JFP i endnu højere grad ledes på baggrund af fakta. Der analyseres på vundne projekter, omsætningsfordeling, omkostningsudvikling mv.
Samtidig har virksomheden etableret en løbende ekstra kontrol på de mange store byggeprojekter, der er i gang, som skal sikre en fortsat høj kvalitet og overholdelse af tidsplaner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078