23948sdkhjf

Trailerkoncern udvider igen i Padborg

For tredje gang siden 2013 udvider en af landets største trailervirksomheder, Krone Scanbalt, sit domicil i Padborg. Denne gang udvides det 1.000 kvadratmeter store hovedkontor med 420 kvadratmeter, hvortil kommer opførelsen af en servicehal på 660 kvadratmeter. Bag opførelsen står Alterna Huse i Rødekro.

Projektet, der skal stå færdigt den 1.august, beløber sig til godt 7,5 millioner kroner og betyder, at afdelingerne Krone Fleet og Krone Used rykker ind i de nye lokaler, mens nyvognsafdelingen får mere plads i det hidtidige byggeri.

Udover mere plads til medarbejderne indrettes nye kantinefaciliteter, områder til chauffører, mødelokaler og en større reception- og loungeområde.

Samtidig med det nuværende hovedkontor råder Krone Scanbalt over 1.900 kvadratmeter lagerfaciliteter og et samlet udendørsareal på 78.000 kvadratmeter.

Organisationen i Padborg er en del af den tyske Krone-koncern. Den har ansvaret for salget af nye trailere til transportsektoren i Danmark, Estland, Litauen og Letland. Ligeledes rådes der over en udlejningsforretning, Krone Fleet, i de samme lande med 6.400 trailere i udlejning. Dertil kommer salget af brugte trailere til hele Europa samt Østeuropa.

Samlet består den danske koncern af 70 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095