23948sdkhjf

Her er en teknologisk genvej til bedre bundlinje, mester

"Jagten på effektivitetsgevinster fortsætter med uformindsket styrke i byggeriet, hvor mange opgaver stadig udføres til noget nær kostpris og altså ikke er med til at polstre virksomhederne økonomisk.
rød.11 leder: Dansk Byggeri har derfor sammen med Danske Ark, FRI, Bygherreforeningen og Bloxhub for nylig oprettet et rejsehold, som med kompetent og uvildig rådgivning skal gøre det muligt for byggeriets virksomheder at finde og implementere ny teknologi."

Det skriiver Licitationen-Byggeriets Dagblad på lederplads

"Men, skriver avisen, hverken droner, robotter eller 3D-print rykker i sig selv noget som helst, hvis ikke rejseholdet formår at få virksomhederne til at fokuser målrettet på at implementere ”isenkrammet”. De fleste har oplevet et kort øjebliks begejstring over ny teknologi for siden hen at opleve dagligdagen, hvor implementeringen af den nye teknologi pludselig fylder alt for meget og i sidste ende er med til at lægge virksomheden i rigide, teknologiske lænker.
Rejseholdet skal derfor ikke presse ny teknologi ned i halsen på virksomhederne for enhver pris. Opgaven er at gøre det lettere og mere overskueligt at implementere ny teknologi og samtidig sikre, at det er den helt rette teknologi for den enkelte virksomhed.
Og så handler det i allerhøjeste grad om plug-and-play løsninger, som skaber den nødvendige teknologiske fleksibilitet i virksomhederne.", hedder det på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375