23948sdkhjf

Fyld ordrebogen: Her er der nye byggeopgaver på vej

REGION HOVEDSTADEN

FREDERIKSBERG

Etablering af lejligheder i tagetage
Frederiksberg Kommune har modtaget en ansøgning om etablering af tre nye boliger i eksisterende uudnyttet tagetage på Gl. Kongevej 152A-B.

I forbindelse med indretningen af lejlighederne i tagetagen udskiftes taget og tagkonstruktionen hæves cirka 90 cm. Til de nye lejligheder etableres terrasser på taget. Mod gården monteres nye kviste, franske altaner, tre nye elevatortårne samt altaner til alle lejligheder. Mod gaden etableres seks nye kviste.

Projektet kræver dispensationer fra gældende lokalplaner. Ejendommen er omfattet af to bevarende lokalplaner, og By- og miljøudvalget skal på sit møde i dag tage stilling til, om der kan dispenseres fra disse.

RØDOVRE

Omklædningsbygning
Rødovre kommunalbestyrelse har en sag om opførelse af en ny omklædningsbygning ved Rødovre Stadionhal på dagsordenen for mødet i morgen.

Børne- og Kulturforvaltningen indstiller, at det udarbejdede forslag til byggeriet og tidsplan godkendes, at opgaven udbydes som hovedentreprise, at Teknisk Forvaltning varetager opgavens gennemførelse med bistand fra ekstern rådgiver og at der gives en anlægsbevilling på 10.860.000 kr. til projektet.

Den nye omklædningsbygning bliver 433 kvm stor og placeres samme sted som den eksisterende bygning, som er medtaget af betydelige sætningsskader. Bygningen indrettes med syv omklædningsrum med hver sit baderum og toilet.

REGION MIDTJYLLAND

NIMTOFTE

Feriepark
På baggrund af ansøgning fra Djurs Sommerland har Syddjurs Kommune udarbejdet et forslag til lokalplan for en feriepark i tilknytning til Djurs Sommerland. Syddjurs byråd skal på sit møde på onsdag beslutte, om forslaget og det tilhørende forslag til kommuneplantillæg skal godkendes og fremlægges i otte ugers offentlig høring, som indstillet af

Lokalplanen giver mulighed for etablering af en feriepark i form af et feriecenter og en campingplads, herunder overnatningsfaciliteter i form af hotel med værelser, hotelhytter, pladser til campingvogne, autocampere, telte og campinghytter. Ferieparken omfatter desuden anvendelse til receptioner, spisesteder, personalefaciliteter, lager og depoter, indendørs og udendørs legeområder, kiosker, butik og servicebygning.

AARHUS

Udvidelse af dagtilbud
Aarhus byråd skal på sit møde på onsdag tage stilling til, om Skovvang Dagtilbud skal udvides med to fire-gruppers dagtilbudsafdelinger på Frijsenborgvej, som indstillet af Magistratsafdelingen for Børn og Unge.

Anlægsudgifterne til udvidelsen forventes at udgøre 27,5 mio. kr.

Herudover reserveres en halv mio. kr. til nedrivning af den nuværende bygning på grunden.

Du kan hver dag se en opdateret liste over nye byggeopgaver (kræver abonnement) i Licitationen-Byggeriets Dagblad. Se hvordan du abonnerer her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08